Головна Новини Суспільство Війна з Росією Розбіглися як мурахи: українські військові атакували російську базу (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Розбіглися як мурахи: українські військові атакували російську базу (ВІДЕО)

В Донецькій області українські військові влучили у скупчення російських окупантів.

15 червня 2023, 19:23
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

У мережу потрапила вдала атака українських військових, які влучили по російській базі в Донецькій області. Після атаки велика кількість росіян в паніці залишає військовий об’єкт та тікає.

Розбіглися як мурахи: українські військові атакували російську базу (ВІДЕО)

Українці атакували російську базу. Фото з відкритих джерел

Представник Зеленського Михайло Подоляк стверджу, що наразі Україна не почала великий контрнаступ, а лише перевіряє слабкі місця в російській обороні, які згодом використає для атаки. Таким чином у мережу почали потрапляти нові удари українських військових по росіянах.

На відео, яке оприлюднив у Twitter народний депутат Юрій Мисягін видно кадри з вдалою атакою українських сил по російській базі, що розташована на південь від тимчасово окупованого Донецька. Запис демонструє, що росіяни, яким вдалось вижити після удару у паніці залишають базу.

Відео з українською атакою по місцю скупчення російських солдатів можна переглянути нижче:

"Щось дуже потужне прилетіло в розташування російських окупантів десь на теренах Донецької області. Судячи з багатьох орків, що розбігаються, — відпрацьовують у правильне місце у правильний час", — пише Мисягiн.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що росіяни запустили ракету з зенітно-ракетного комплексу ТОР і таким чином намагались завдати удару по українських позиціях, або збити ракети ЗСУ. Однак російська ракета піднялась в повітря, зробила коло та влучили по позиціях російської армії. Відповідне відео потрапило в мережу.

Також "Коментарі" писали про російську пропаганду, яка намагалась видати знищений російський танк за український. На оприлюдненому відео їх видала одна деталь, яка вказала, що знищений танк та екіпаж був російським.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини