Головна Новини Суспільство Війна з Росією Росіяни випустили ракету: вона зробила коло та влучила по них (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Росіяни випустили ракету: вона зробила коло та влучила по них (ВІДЕО)

Росіяни запустили ракету з зенітно-ракетного комплексу та влучили по своїх позиціях.

13 червня 2023, 17:30 comments7559
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Російські військові скористались ЗРК Тор, ймовірно для відбиття українських ракет. Однак щось пішло не так і випущена ракета з російської військової техніки зробила два кола та влучила поблизу зенітно-ракетного комплексу.

Росіяни випустили ракету: вона зробила коло та влучила по них (ВІДЕО)

ЗРК Тор. Фото з відкритих джерел

Російські військові перебуваючи на тимчасово окупованій території України використовують зенітно-ракетний комплекс Тор для збиття цілей. Ця військова техніка почала вироблятись з 1983 року та досі використовується російською армією.

Система призначена для знищення цілей у повітрі, зокрема вона може збивати літаки, ракети, дрони та інші літальні апарати. 11 червня в мережу потрапив запис, як росіяни використовують ЗРК Тор. Однак після запуску ракета з невідомих причин зробила коло у повітрі та впала поблизу російських солдатів. Наразі невідомо, чи вони вижили після пострілу по своїм позиціям.

В мережі саркастично відреагували на відео вказуючи, що це "дуже складний трюк". Інші ж намагались знайти причину, чому снаряд повів себе таким чином. Однією з домінуючих гіпотез серед користувачів соцмереж виявилась про використання мікрочипів від пральних машин російськими військовими. Інші ж просто вказують, що це черговий жест "доброї волі" від росіян.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Міністерство оборони РФ заборонило використовувати російським солдатам боєприпаси 122-мм та 152-мм. Виявилось, що через корупційну схему їх виготовляли неякісними і вони вибухали у стволі зброї.

Також "Коментарі" писав, що російська пропагандистка Маргарита Симоньян оприлюднила свої чотири пункти для закінчення війни в Україні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини