Головна Новини Суспільство Війна з Росією Російським військовим заборонили використовувати артснаряди: стала відома причина
commentss НОВИНИ Всі новини

Російським військовим заборонили використовувати артснаряди: стала відома причина

Міністерство оборони РФ заборонило використовувати солдатам боєприпаси 122-мм та 152-мм.

13 червня 2023, 16:58 comments1083
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Російським підрозділам заборонили використовувати артилерійські снаряди 122-мм та 152-мм, які були виготовлені у 2023 році. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Центр національного спротиву.

Російським військовим заборонили використовувати артснаряди: стала відома причина

Артилерійські снаряди. Фото з відкритих джерел

За інформацією підпільних угрупувань від Центру національного спротиву артилерійські боєприпаси, які отримали російські підрозділи оперативної групи Брянськ виявились неякісними. Під час використання вони вибухали у стволі зброї. Таким чином Міністерство оборони РФ заборонило цьому підрозділу використовувати боєприпаси, які були виготовлені у 2023 році.

Ймовірна причина бракованих боєприпасів – це масштабна корупційна схема серед вищих представників російського у Міністерства оборони. Як зазначає Центр національного спротиву слідчі органи ФСБ та військова контррозвідка РФ почала розслідування у цій справі.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що російські окупанти влаштували бунт та вбили своїх інструкторів. Центр національного спротиву з'ясував, що група мобілізованих росіян, які раніше відбували терміни у колоніях здезертирували. Виявилось, що під час втечі вони вбили трьох інструкторів-контрактників, забрали в них зброя та автомобіль і втекли у невідомому напрямку.

Також "Коментарі" писав про повернення Росії до сталінської практики загороджувальних загонів. Українські військові зняли на відео інцидент, коли сім російських військових втікають з позицій у тил, однак їм на зустріч виходять троє бійців з загороджувальних загонів, які вбивають усіх солдатів російської армії.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини