Головна Новини Суспільство Війна з Росією Російські окупанти влаштували бунт: вбили своїх інструкторів
commentss НОВИНИ Всі новини

Російські окупанти влаштували бунт: вбили своїх інструкторів

Російські мобілізовані в'язні вбили інструкторів та влаштували бунт.

13 червня 2023, 11:15
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Російські в’язні, які були мобілізовані для участі у війні на території України дезертирували в невідомому напрямку та вбили кількох російських військових інструкторів. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Центр національного спротиву.

Російські окупанти влаштували бунт: вбили своїх інструкторів

Російські військові. Фото з відкритих джерел

За повідомленнями партизанського руху "Атеш" група мобілізованих росіян до якої входили ув’язнені дезертирувала на Лиманському напрямку. Під час втечі російські мобілізовані в’язні  викрали вантажівку та вбили трьох інструкторів, що перебували на контрактній службі у російській армії. Наразі відомо, що окупаційні війська РФ шукають своїх "бунтівників".

Партизанський рух "Атеш"вважає, це цілком нормальним явищем у російських силах, які до своїх лав залучають людей з в’язниць.

"Такий хаос в рядах окупанта на руку українцям. Рух спротиву активізувався з новою силою та готовий скористатися моментом, щоб знищити ворога", — повідомляють у Центрі національного спротиву.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Центр національного спротиву попередив мешканців тимчасово окупованих територій про можливі провокації з боку окупаційної вдали. Нові активні дії окупантів можуть бути пов'язані зі святкуванням Дня Росії. Таким чином Росія хоче залучити багатьох людей до святкових заходів, а потім вчинити провокації та звинуватити у такій діяльності Україну.

Також "Коментарі" писали про те, що стало відомо скільки відсотків БМП Bradley втратила Україна під час активних дій на сході. Окрім того, Німеччина відреагувала на інформацію про знищені танки Leopard 2.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини