Головна Новини Суспільство Війна з Росією Росіяни намагались втекти з поля бою: їх розстріляв загороджувальний загін
commentss НОВИНИ Всі новини

Росіяни намагались втекти з поля бою: їх розстріляв загороджувальний загін

Загороджувальний загін РФ розстріляв росіян, що намагались втекти з позицій.

13 червня 2023, 11:50
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

У соцмережі потрапило відео, на якому російська армія розправляється з власними солдатами, які відійшли зі своїх позицій. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на 24 канал.

Росіяни намагались втекти з поля бою: їх розстріляв загороджувальний загін

Російські військові. Фото з відкритих джерел

Генштаб ЗСУ повідомляє, що в останні місяці кількість дезертирств у російській армії збільшилось. Росіяни усе більше бояться йти у наступ та виконувати накази свого керівництва. Російське командування вирішило, що таких військових буде відправляти у штурмові групи. Однак український безпілотник зафіксував момент набагато жорсткішого покарання для солдатів-втікачів.

На відео показано загороджувальний загін, основним завданням якого є запобігання дезертирства або відступу солдатів на передовій. На кадрах показано, як сім російських солдатів покинули свої позиції та відступають у тил. Їх зустрічає троє військових з загороджувального загону та відкривають вогонь. За 15 секунд троє солдатів ліквідували сім російських військових.

Росіяни намагались втекти з поля бою: їх розстріляв загороджувальний загін - фото 2

Загороджувальні війська застосовувалися в російській армії ще за часів Сталіна. У липні 1942 року він видав наказ "Ні кроку назад!", яким зобов’язував формувати спецпідрозділи. Вони були поставлені в тил дивізій і розстрілювали усіх, хто тікав з фронту або відступав зі своїх позицій.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що російські окупанти влаштували бунт. Кілька мобілізованих російських в'язнів вбили своїх інструкторів забрали зброю та автомобіль.

Також "Коментарі" писали про російського військового Дмитра Мішова, який втік до Литви. Він розповів про стан армії в Російській Федерації.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Бог

13 червня 2023, 11:02

И где видео-клоуны?! Какое-то фото невысокого качества,снятое непонятно кем и главное кого.По себе не судите-укропитеки.Ваш кракен,айдар и ему подобные уже сотни своих расстреляли за покинутые позиции.


Новини