Головна Новини Суспільство Війна з Росією Симоньян назвала чотири умови закінчення війни (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Симоньян назвала чотири умови закінчення війни (ВІДЕО)

Російська пропагандистка Маргарита Симоньян оприлюднила свої чотири пункти для закінчення війни в Україні

13 червня 2023, 14:44 comments5562
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Одна з найбільших пропагандисток Кремля Маргарита Симоньян назвала чотири умови закінчення війни між Україною та Росією. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Twitter радника міністра внутрішніх справ Антона Геращенка.

Симоньян назвала чотири умови закінчення війни (ВІДЕО)

Російська пропагандистка Маргарита Симоньян. Фото з відкритих джерел

Російський експерт запрошений на шоу Маргарита Симоньян заявив, що Кремлю слід розглянути різні сценарії закінчення війни, якщо Росія не переможе. Серед запропонованих він назвав китайський, бразильський та індонезійський мирним планам.

За словами Антона Геращенка це важлива зміна в пропагандистській риториці Кремля. Однак Симоньян не сподобались такі слова, яка вірить лише у перемогу Росії. Кремлівська пропагандистка назвала чотири умови для завершення війни.

Першою умовою Симоньян вказала, що окуповані території України, де пройшов невизнаний міжнародною спільнотою референдум мають залишитись у складі РФ. Другим пунктом рупор Кремля назвав те, що інші регіони, які не перебувають під російською окупацією, але хочуть увійти до складу РФ стануть частиною Росії.

Третім пунктом у списку Симоньян було за її словами те, "що залишиться від України, не зможе нам погрожувати". Ймовірно пропагандистка мала перші озвучені умови Путіна, який безпідставно виправдовував напад на Україну спробою демілітаризації та денацифікації українських територій. В останній умові Маргарита Симоньян звинувачує Україну у підриві Каховської ГЕС та інших не доведених злочинах, які використовують пропагандисти та додає, що винні у цих діях мають понести покарання.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у промові до Дня Росії Путін заявив про важкий час для країни.

Також "Коментарі" писали про загороджувальний загін РФ, який розстріляв росіян, що намагались втекти з позицій.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини