Головна Новини Суспільство Війна з Росією Росіяни показали відео зі знищеним "українським" танком: їх видала одна деталь
commentss НОВИНИ Всі новини

Росіяни показали відео зі знищеним "українським" танком: їх видала одна деталь

Пропаганда РФ намагалась видати знищений російський танк за український.

14 червня 2023, 16:25 comments3963
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Російські пропагандисти заявили про черговий успіх на фронті, де нібито знищили український танк Т-80. Як доказ Міноборони РФ оприлюднила відео з підбитим танком. Однак, згодом користувачі соцмереж помітили, що танк насправді був російським і його видала одна деталь. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на ресурс Nexta.

Росіяни показали відео зі знищеним "українським" танком: їх видала одна деталь

Російський пропагандист. Фото з відкритих джерел

Військовий репортер прокремлівського видання "Известия" розповів, про умови в яких нібито було ліквідовано український танк.

"Практично повністю знищений український танк. ЗСУ намагались прорвати оборону на одному з найгарячіших напрямків, однак отримали відсіч", — заявив російський журналіст вказуючи на знищений танк.

На одному з останніх кадрів на відео камера показує напівзгорілу нашивку бородатого чоловіка. Як виявилось вона і видала брехню росіян про знищений український танк, адже саме такі нашивки використовують російські солдати. Підбитий танк Т-80 і ліквідований екіпаж у ньому був не українським, а російським повідомляє Nexta.

Це чергова невдала спроба російської військової пропаганди. Минулого тижня росіяни опублікували відео, де нібито знищують німецькі танки Leopard. Однак аналітики дослідили відео та вказали, що це були трактори та інша сільгосп техніка.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що росіяни випустили ракету зі свого зенітно-ракетного комплексу Тор. Вона зробила коло та влучила по російських позиціях.

Також "Коментарі" писали про Дмитрія Медведєва, який пригрозив Заходу та вказав, що у Росії не залишилося жодних, навіть моральних обмежень.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини