Головна Новини Суспільство Війна з Росією Російську армію перевдягають у "натівський" камуфляж: де пошили форму
commentss НОВИНИ Всі новини

Російську армію перевдягають у "натівський" камуфляж: де пошили форму

Нова польова позасезонна форма армії РФ повторює кольори натівського "мультикаму"

11 травня 2023, 15:47 comments3052
Поділіться публікацією:

Міноборони РФ прийнято на "озброєння" російської армії та видає у війська новий комплект польової військової форми. Причому вона повторює забарвлення натівського мультикаму. Про це повідомляють "Коментарі" із посиланням на журналіста Юрія Бутусова.

Російську армію перевдягають у "натівський" камуфляж: де пошили форму

Нова російська форма пошита у В'єтнамі

""Друга армія світу" виявилася нездатною освоїти ні свій варіант камуфляжу, ні сама пошити форму — російський мультикам повністю шиється у В'єтнамі! Росіяни, як завжди, на словах вихваляючись своїм особливим шляхом, насправді вкрали черговий західний винахід, а замість росіян працюють в'єтнамці. Технологічний рівень сучасної Росії", – написав журналіст Юрій Бутусов.

За повідомленнями російських каналів, війська РФ на Донбасі вже одержують такі комплекти. На етикетці написано "100-відсотковий поліамід". Поки що російська армія ще носить так званий "болотний" цифровий камуфляж, який, як зазначає журналіст, відрізняється поганою якістю тканини, фурнітури та пошиття.

"Російські військові після пари місяців носіння виглядають у своїй формі як бомжі, і, очевидно, Міноборони РФ вирішило, як завжди, змавпувати рішення на ненависному Заході", — також написав Юрій Бутусов.

Тим часом, Зеленський пояснив, чому втрати у війні проти Російської Федерації і надалі не розголошуватимуть.

Швейцарія назвала суму активів Центрального банку Росії, яку зберігає у себе.

А в Україні розповіли, чому "зник" Залужний. На думку Романа Світана, "зникнення" Залужного, про яке встигли розсурмити російські засоби масової інформації, пов'язане з необхідністю керувати контрнаступом, що почався.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини