Головна Новини Суспільство Війна з Росією Російський військовий розстріляв своїх на Бахмутському напрямку
commentss НОВИНИ Всі новини

Російський військовий розстріляв своїх на Бахмутському напрямку

Військовослужбовець РФ розстріляв свій взвод під Бахмутом. Окрім поранених також є загиблі росіяни.

15 червня 2023, 17:20
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Російський військовий Роман Болдирєв посварився зі своїми товаришами по службі та згодом розстріляв п'ятьох з них. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на українського журналіста Дениса Казанського, який поділився інформацією у соцмережі.

Російський військовий розстріляв своїх на Бахмутському напрямку

Російські військові. Фото з відкритих джерел

Згідно з повідомленнями російських оперативних зведень, військовий РФ Роман Болдирєв вбив п'ятьох російських солдатів та і дезертував з фронту у невідомому напрямку.

Повідомляється, що в ніч з 11 на 12 червня Болдирєв мав сварку з бійцями свого взводу та отримав тілесні ушкодження від товаришів по службі. Конфлікт цим не вичерпався, адже наступного дня Болдирєв підійшов до позицій свого взводу та відкрив по ним вогонь. У результаті п'ятеро російських солдатів було вбито.

У зведеннях вказано, що 36-річний Роман Болдирєв після стрілянини з автомата викрав чорний автомобіль "Нива" та втік з місця злочину. Наразі російський солдат перебуває у розшуку.

"Той рідкісний випадок, коли російський військовий справді провів в Україні денацифікацію та захистив мешканців Донбасу від фашистів", — коментує ситуацію Денис Казанський.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що це не перший випадок цього місяця, коли російські військові вбивають своїх в Україні. На початку червня мобілізовані в'язні влаштували бунт вбивши російських інструкторів, забрали у них зброю та вантажну машину.

Також "Коментарі" писав про загороджувальний загін росіян, який розстріляв мобілізованих солдатів РФ, що залишили свої позиції. Таким чином було вбито сім російських солдатів. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини