Головна Новини Суспільство Війна з Росією Російським воякам на фронт відправили іконки з Путіним (фото)
commentss НОВИНИ Всі новини

Російським воякам на фронт відправили іконки з Путіним (фото)

Не всі мобілізовані задоволені таким подарунком

18 квітня 2023, 15:55
Поділіться публікацією:

Російські мобілізовані отримали до Великодня незвичайні "подарунки". Їм на фронт відправили іконки із зображенням російського диктатора Володимира Путіна. Про це повідомляє портал "Коментарі з посиланням на російських активістів у Twitter.

Російським воякам на фронт відправили іконки з Путіним (фото)

Володимир Путін. Фото з відкритих джерел

Відомо, що "подарунки" надсилала кремлівська партія "Єдина Росія". Їх отримали мобілізовані, які знаходяться у Запорізькій області. На опублікованих у мережі кадрах російські окупанти розпаковують коробку від волонтерів. Крім продуктів, у коробці також були пакунки з написом для "мольби". Вони лежали ікони із зображенням диктатора Путіна.

Однак не всі російські мобілізовані оцінили такий підхід, деякі з них виявилися незадоволеними такими "великодніми подарунками".

"Яким би патріотом своєї батьківщини я не був, але це вже повний п*здец", — зазначив у мережі один із мобілізованих.

Зазначимо, сьогодні російські пропагандистські ЗМІ повідомили, що російський диктатор Володимир Путін нібито завітав до окупованих частин Херсонської та Луганської областей України. Експерти розповіли виданню "Коментарі", про що свідчать ці візити.

Читайте також на порталі "Коментарі" — міністр закордонних справ РФ Сергій Лавров, який вирушив у турне, в рамках якого протягом цього тижня відвідає Бразилію, Венесуелу, Нікарагуа та Кубу, заявив, що Росія нібито хоче швидше закінчити війну (яку називає "конфлікт у Україні”). Це відбувається на тлі вельми сумнівних "миротворчих" ініціатив Бразилії. Не залишає свої пориви у цьому напрямі і Китай, чий лютневий " мирний план " також викликав особливого ентузіазму. Як оцінюєте цей парад "миротворців" та закордонні маневри Лаврова? Що важливо розуміти Україні та Заходу? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.

Російським воякам на фронт відправили іконки з Путіним (фото) - фото 2



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини