Головна Новини Суспільство Війна з Росією Російських військових спіймали на гарячому. Вони знову крадуть (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Російських військових спіймали на гарячому. Вони знову крадуть (ВІДЕО)

Зафіксували на відео, як росіяни крадуть пральну машинку.

21 жовтня 2022, 23:50
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Від початку повномасштабного вторгнення в Україну ЗМІ неодноразово публікували фото та відео матеріали де видно, що російські військові виносять побутову техніку з домів звичайних мешканців. Депутат ВР України Олексій Гончаренко опублікував на своїй сторінці в Telegram відео, на якому видно, що росіяни крадуть пральну машину.

Російських військових спіймали на гарячому. Вони знову крадуть (ВІДЕО)

Російських військових спіймали на гарячому. Фото з відкритих джерел

Те, що Путін називає "військовою операцією" часто для звичайних російських військових є шансом на отримання нової техніки. Починаючи з 24 лютого росіян постійно звинувачують у крадіжках та грабунках покинутих будинків.

Користувачі мережі висміюють російських окупантів, які намагаються вкрасти для себе унітази, пральні машинки чи собачі будки. Те, що у більшості світу є нормальним явищем, для військових РФ є ознакою розкоші та багатства, адже росіяни не можуть купити собі навіть пральну машину.

Іноземці не вірять в таку абсурдність ситуації. Але докази є незаперечними. Один з таких злочинів вдалось зафіксувати безпілотнику на відео. На ньому чітко видно, як двоє росіян виносять з дому пральну машинку.

Переглянути відео з крадіжкою російських військових можна нижче:

Раніше портал "Коментарі" писав про російського військового, що на початку повномасштабного вторгнення потрапив в український полон. На відео він лаявся на Путіна. Через деякий час військовополоненого бурята обміняли на українців. А 18 жовтня стало відомо, що саме цей росіянин знову пішов воювати в Україну де і загинув.

Також "Коментарі" повідомляли слова звільнених жителів окупованих територій про те, що російські військові крали виделки, ножі та навіть взуття старших людей.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини