Головна Новини Суспільство Війна з Росією Росіянин, який був в українському полоні пішов знову воювати та загинув (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Росіянин, який був в українському полоні пішов знову воювати та загинув (ВІДЕО)

Повернення на війну виявилось невдалим для бурята.

21 жовтня 2022, 23:04 comments2183
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:








Російський військовий Єфрейтор Натан Касаткін, що родом з Бурятії на початку повномасштабного вторгнення потрапив в український полон. Потім був обмінений, а тепер загинув при виконанні наказів керівництва Російської Федерації. Про це повідомляє український військовий кореспондент Андрій Цаплієнко у своєму Telegram каналі.

Росіянин, який був в українському полоні пішов знову воювати та загинув (ВІДЕО)

Російський військовий Єфрейтор Натан Касаткін, Фотох відкритих джерел

Бурят Натан Касаткін потрапив в полон до українських військ на російського вторгнення. Росіянин у полоні говорив "Слава Україні" та відомий вислів про президента Російської Федерації.

Через деякий час Україна змогла обміняти російського військового полоненого на українських захисників та захисниць.

ЗСУ попереджає полонених військових РФ, що другого шансу в них скоріш за все не буде. Але слова українських воїнів Натан Касаткін проігнорував та пішов ще раз воювати проти України. За це військовий Росії заплатив високу ціну, адже втратив власне життя.

Андрій Цаплієнко оприлюднив відео, де стало відомо, що бурят загинув 18 жовтня в Україні виконуючи військовий обов’язок за наказом командування Російської Федерації.

Популярне відео з полону Касаткіна можна переглянути нижче:

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про те, що хакери опублікували інформацію з реальною кількістю мертвих російських військових. Ці цифри значно вищі ніж офіційна статистика ЗСУ. Окрім того, наявність такої статистики доводить, що Путін знає про свої втрати у війні з Україною.

Також "Коментарі" писали про іранських інструкторів, що тренували росіян в Криму. За інформацією ізраїльського видання The Jerusalem Post 10 іранців було ліквідовано силами ЗСУ.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Сергій

21 листопада 2022, 11:03

Щоб вони всі виздихали. Окупанти, бидло.

Антирусский

21 листопада 2022, 02:41

Видать жена опять послала на фронт... га этот раз за стиралкой,0 а то фена и прокладок ей было мало


Новини