Головна Новини Суспільство Війна з Росією ЗСУ знищило 10 іранських інструкторів, що вчили армію РФ керувати дронами-камікадзе
commentss НОВИНИ Всі новини

ЗСУ знищило 10 іранських інструкторів, що вчили армію РФ керувати дронами-камікадзе

Інструктори, які навчали росіян атакувати Україну ліквідовані.

21 жовтня 2022, 19:37 comments1336
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

10 іранських інструкторів, що займались навчанням росіян в окупованому Криму були ліквідовані силами української армії. Про це повідомляє видання The Jerusalem Post з посиланням на українського чиновника.

ЗСУ знищило 10 іранських інструкторів, що вчили армію РФ керувати дронами-камікадзе

ЗСУ знищило 10 іранських інструкторів. Фото з відкритих джерел

Кілька днів тому українська влада повідомила, що іранські інструктори займаються навчанням російських військ у керуванні дронами-камікадзе Shahed-136. Саме ці безпілотники використовує Росія останніми тижнями та створює значні проблеми для України.

Інструктори з Ірану вчать військових РФ та спостерігають як ті виконують свої завдання в Україні.

Тепер же, з’явилась інформація, що частина з цих інструкторів була ліквідована силами ЗСУ. The Jerusalem Post повідомляє, що загинуло 10 іранців.

Раніше повідомляли, що Ісламська Держава закликала своїх громадян негайно покинути територію України.

Попри очевидну співпрацю Російської Федерації та Ірану, РФ досі не визнає, що купує дрони-камікадзе в Ісламської Держави.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про те, що російська влада забороняє називати куплені БПЛА іранськими. Про це випадково повідомив радник міністра оборони Росії під час інтерв'ю. Експерт вважав, що у нього вимкнуто мікрофон. Росіяни перейменували іранські безпілотники Shahed-136 на "Герань-2".

Також "Коментарі" писали про зброю, яка шкодить ЗСУ. Але спецслужби США отримали уламки безпілотників і намагаються встановити слабкі сторони дронів-камікадзе іранського виробництва. Наразі відомо, що дрони запускають з чотирьох точок. Три майданчики зосереджено на території Білорусі, а один в Криму.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини