Головна Новини Суспільство Війна з Росією Консультант Шойгу проговорився про іранські безпілотники, він не знав що мікрофон увімкнуто (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Консультант Шойгу проговорився про іранські безпілотники, він не знав що мікрофон увімкнуто (ВІДЕО)

Влада Росії забороняє говорити, що дрони-камікадзе іранського виробництва.

20 жовтня 2022, 18:32 comments2777
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:








Директор московського Центру стратегічного і технологічного аналізу, який консультує міністра Сергія Шойгу Руслан Пухов не знав, що у нього був ввімкнений мікрофон і під час ефіру розповів, що влада РФ забороняє називати закуплені дрони-камікадзе іранськими. Відео з конфузом росіянина потрапило в мережу.

Консультант Шойгу проговорився про іранські безпілотники, він не знав що мікрофон увімкнуто (ВІДЕО)

Руслан Пухов. Фото з відкритих джерел

На одному з російських пропагандистських каналів був запрошений в якості експерта про ситуацію на фронті Руслан Пухов. Ведучі запросили гостя та підійшли до диванів для початку розмови. Пухов швидше за все вважав, що мікрофон у нього вимкнений і попередив ведучих, що про іранські дрони говорити не потрібно.

Я вас дуже прошу за ці іранські безпілотники. Ми всі знаємо, що вони іранські, але влада цього не визнає, — випадково озвучив в ефірі слова Руслан Пухов.

Цікаво, що прес-секретар Дмитро Пєсков раніше заявляв, що армія РФ не використовує безпілотники з Ірану, а вся техніка на полі бою виключно російського виробництва. Росія перейменувала іранські дрони-камікадзе Shahed-136 на "Герань-2" і періодично завдає ними ударів по Україні.

Переглянути відео з російським експертом Русланом Пуховим можна нижче:

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Росія планує замовити нові та потужні дрони в Ірану. Нові БПЛА можуть нести потужнішу боєголовку ніж Shahed-136, які РФ вже використовує на українському фронті. 

Також "Коментарі" писали про характеристики дронів-камікадзе, які Російська Федерація може купити в Ісламської Держави. За попередніми оцінками РФ планує придбати безпілотники Arash-2.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини