Головна Новини Суспільство Війна з Росією Що відомо про дрони-камікадзе Arash-2: відстань, швидкість, ціль, розмір, дальність польоту
commentss НОВИНИ Всі новини

Що відомо про дрони-камікадзе Arash-2: відстань, швидкість, ціль, розмір, дальність польоту

Росія збирається купити безпілотники Arash-2

18 жовтня 2022, 23:58 comments1391
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Російські та іранські ЗМІ повідомляють, що  РФ уклала контракт на постачання дронів-камікадзе Arash-2. Український військовий кореспондент Андрій Цаплієнко підтверджує інформацію, що Росія зацікавлена у таких безпілотниках, окрім того, журналіст зі своїх джерел повідомляє про характеристики Arash-2.

Що відомо про дрони-камікадзе Arash-2: відстань, швидкість, ціль, розмір, дальність польоту

Іранський дрон. Фото з відкритих джерел

Військові Ірану оголосили, що дрон вже стоїть на озброєні, проте в мережі складно знайти реальні знімки БПЛА Arash-2. Сам дрон є удосконаленою версією безпілотника Kian-2. Головна відмінність між ними це те, що в Arash-2 використовують маршовий пропелерний двигун, тоді як Kian-2 використовує реактивний двигун. Arash-2 може розвивати максимальну швидкість до 100 км/год.

Розміри безпілотника подібні до попередньої моделі, тобто довжина 4,5 м, а розмах крил – 3,5-4,5 м. Дрон-камікадзе Arash-2 можуть обладнати тепловими та оптичними сканерами, а також визначником променів, що видають радари. Головне застосування Arash-2 – це знищення ППО систем. Окрім того, безпілотнки може знищувати різні цілі на воді, тобто має протикорабельні характеристики.

Іранські дрони у 2020 році знищили ціль на відстані 1400 км, але іранські конструктори збільшили дальність польоту до 2000 км – це один з найкращих показників для БПЛА.

Як стверджує Цаплієнко, усі ці характеристики потрібно враховувати для знищення дрони-камікадзе Arash-2.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Російська Федерація планує замовити нові та потужні дрони-камікадзе в Ісламської Республіки.

Також "Коментарі" писали про місце, де збирають іранські безпілотники.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

4444

19 жовтня 2022, 01:36

СЕКС Знакомства нeподалекy, без oбязатeльств и дeнeг (здесь много девyшек для сeксa на pазок): бесплатно, анонимно, просто попробуй и тебе понравиться ------- https://paply.org/naraz


Новини