Головна Новини Суспільство Війна з Росією Росія замовила нові та потужні дрони-камікадзе Arash-2 в Ірану
commentss НОВИНИ Всі новини

Росія замовила нові та потужні дрони-камікадзе Arash-2 в Ірану

Армія РФ, окрім дронів-камікадзе Shahed-136 візьме на озброєння безпілотники Arash-2.

15 жовтня 2022, 21:22 comments1066
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

За інформацією російських ЗМІ Іран уклав договір з РФ про постачання нових безпілотних апаратів смертників Arash-2, які є сучасним озброєнням Ісламської держави. 

Росія замовила нові та потужні дрони-камікадзе Arash-2 в Ірану

Іранський дрон. Фото з відкритих джерел

Згідно з іранськими джерелами нові дрони потужніші ніж ті, які Росія замовляла раніше. Ісламська республіка створила Arash-2 і вже встигла випробувати у бойових завданнях на території Ізраїлю.

Ці дрони-камікадзе оснащені більшою боєголовкою, ніж Shahed-136, тому завдаватимуть набагато сильніших руйнувань інфраструктурі України. Повідомляється, що Іран має достатньо велику кількість безпілотних літальних апаратів Arash-2 для продажу Російській Федерації.

За іноземними матеріалами стверджується, що Іран може поставляти і попередню версію в Росію Arash-1. Загалом Іран хоч і перебуває постійно під санкціями, але розробляє та удосконалює свою зброю. За повідомленнями журналіста Бориса Рожина країна має різні типи безпілотників, які проходять випробовування на місцях військових боїв.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Російська Федерація замовила в Ірану дрони-камікадзе Shahed-136. Після отримання цих безпілотників російська армія перейменувала їх на "Герань-2". Саму ці дрони створили значні проблеми для українських воїнів на півдні країни. Окрім того, дрони-камікадзе запам'ятались характерним звуком польоту, який схожий на роботу мотора двигуна мопеда.

Також "Коментарі" писав про те, чому в Ірані від 16 вересня почались масові протести через смерть однієї дівчини, яку звуть Махса Аміні. Дівчину заарештували на вулиці та посадили в СІЗО, де вона і загинула.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини