Головна Новини Суспільство Війна з Росією Російських піхотинців відправили на штурм з палицями замість зброї (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Російських піхотинців відправили на штурм з палицями замість зброї (ФОТО)

Російське керівництво фактично відправляє окупантів у так звані "м'ясні" штурми

12 березня 2023, 20:21 comments1836
Поділіться публікацією:

Військове керівництво Росії відправляє своїх піхотинців на штурм українських позицій з палицями. Відповідний кадр, що зроблений з дрона, показав громадський діяч Сергій Стерненко, який опублікував у соцмережах відповідні фото.

Російських піхотинців відправили на штурм з палицями замість зброї (ФОТО)

Російську піхоту відправили у штурм з палицями (фото з відкритих джерел)

На опублікованому фото — вже мертві російські  окупанти. Замість автоматів у руках загарбники тримали палиці.

Відомо, що на Бахмутському напрямку зафіксували багато випадків, коли керівництво російської армії фактично відправляє своїх солдатів на вірну смерть. Піхоту відправляють по відкритій місцевості без підтримки важкої техніки. Саме тому земля всипана мертвими окупантами. 

Російських піхотинців відправили на штурм з палицями замість зброї (ФОТО) - фото 2
Російських піхотинців відправили на штурм з палицями замість зброї (ФОТО) - фото 3

 

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що журналіст показав шокуючі кадри "м'ясного" штурму РФ під Бахмутом. Біля Бахмута земля всипана трупами російських військових, яких командування відправляє у так звані "м'ясні" штурми. Моторошні кадри поля бою показав журналіст Денис Казанський. За його словами, на фото, понад 60 тіл окупантів. Трупи російських солдатів обведені білими лініями.

Також "Коментарі" писали про те, чого добивається ворог під Бахмутом. Російські війська на Донбасі вже ведуть той самий масований наступ, про який говорили раніше багато експертів. Гарячіше всього під Бахмутом та Вугледаром. Як і звідки намагаються атакувати окупанти. Глава українського Центру безпеки та співробітництва Сергій Кузан в ефірі каналу "1+1" заявив, що неправильно говорити, що росіяни по всій лінії фронту діють однотипно. На підступах до Бахмута росіяни використовували та використовують метод "м'ясних валів", коли піхота масового штурмує позиції ЗСУ. Така тактика дуже сподобалася російському командуванню у ПВК "Вагнер". А ось під Вугледаром вже окупанти діють із застосуванням своїх найкращих, елітних підрозділів, усього спектра броньованої техніки.


 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

7777

12 березня 2023, 23:32

Секс без обязательств: без денег, все анонимно, реальные девки с реальными фото, без шлюx и кидал. Здесь девки сами хотят и первые пишут, я уже не первую снимаю здесь ----- https://min.lc/vix


Новини