Головна Новини Суспільство Війна з Росією Російські загарбники намагаються повністю окупувати один з українських регіонів
commentss НОВИНИ Всі новини

Російські загарбники намагаються повністю окупувати один з українських регіонів

Окупанти зосередили чималі зусилля на спробах повної окупації Луганщини

6 червня 2023, 11:25
Поділіться публікацією:

Про це в Телеефірі заявив речник об’єднаного пресцентру Сил оборони Таврійського напрямку Валерій Шершень, пишуть "Коментарі".

Російські загарбники намагаються повністю окупувати один з українських регіонів

Валерій Шершень. Фото з відкритих джерел

При цьому, він зауважив, що противник продовжує наступати  на Авдіївському напрямку та веде активну оборону на Запоріжжі у двох напрямках: таких як, Новопавлівський та Оріхівський.

"Після ситуації №1 у Бахмуті і довкола нього Мар’їнка залишається гарячою і пульсуючою точкою №2. Також вкотре підтверджується, що агресор зосереджує основні зусилля на спробах повної окупації Луганської області", — підкреслив він.

Також, росіяни продовжують підготовку до контрнаступу ЗСУ й готують оборонні позиції.

"Ворог в очікуванні нашого наступу основні зусилля спрямовує на підтримку своїх підрозділів у постійній бойовій готовності, продовжує фортифікаційне обладнання своїх рубежів та позицій, встановлює мінно-вибухове загородження", — додав Шершень.

Йшлося на порталі "Коментарі" і про те, — Чи може Україна атакувати Росію у відповідь, — думки сенаторів США Вогонь по РФ у відповідь на терор українського народу: що з цього приводу думають у Сполучених Штатах Америки.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, — У чому полягає нова тактика російського повітряного обстрілу – на що сподівається РФ "Шахедов" помітно побільшало, бо до травня атаки цими дронами не були такими масовими. Тепер вони стали масовими.

Читайте також на сайті "Коментарі", — Війська РФ відводять частину Чорноморського флоту з Криму: у США розповіли, у чому причина. Експерти ISW вважають, що військове командування РФ ухвалило рішення забрати частину Чорноморського флоту з Криму, щоб мінімізувати втрати.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини