Головна Новини Суспільство Війна з Росією Російські військовополонені образилися на Путіна: звернулися до диктатора із закликом
commentss НОВИНИ Всі новини

Російські військовополонені образилися на Путіна: звернулися до диктатора із закликом

Російські військовополонені закликали Путіна повернути їх додому

29 серпня 2024, 07:15
Поділіться публікацією:

Декілька сотень військовополонених ЗС РФ, які перебувають в одному з численних таборів в Україні, записали відеозвернення. Вони скаржаться, що Росія не хоче їх обмінювати. Як повідомляє портал "Коментарі", про це повідомляє проект "Хочу жити" в Telegram.

Російські військовополонені образилися на Путіна: звернулися до диктатора із закликом

Військовополонені росіяни. Фото: з відкритих джерел

Зокрема, на відео, яке триває 8 хвилин, показано понад сотню російських полонених. Вони заявляють про те, що російська влада відмовляється їх обмінювати і просто забула про них.

Один із військових розповів, що його звуть Сергій, він родом із Донецька, а у полоні перебуває вже 28 місяців. Він скаржиться на те, що Росія обміняла кадировців, а про своїх громадян забула.

На відео показані й інші військові, всі вони другосортні військовополонені для російської влади: поранені, хворі, люди похилого віку, мобілізовані, звичайна піхота, яка вижила в пеклі.

Читайте також на порталі "Коментарі" — понад сто солдатів-строковиків, які нещодавно повернулися до РФ у рамках обміну військовополоненими, можуть знову відправити на війну проти України. Про це пише російський опозиційний проект "Можемо пояснити".

Також видання "Коментарі" повідомляло – "Маю стриманий оптимізм": омбудсмен розповів про перспективи обміну полоненими.

Раніше "Коментарі" інформували – відбувся масштабний обмін військовополоненими. На Батьківщину повернулися воїни Національної гвардії, Збройних Сил, Військово-Морських Сил, Державної прикордонної служби. Рашисти натомість отримали 115 своїх орків, взятих у полон на Курщині. Про це повідомив президент України Володимир Зеленський.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини