Головна Новини Суспільство Війна з Росією Російські ракети вбили ще трьох українців, зокрема 15-річну дитину
commentss НОВИНИ Всі новини

Російські ракети вбили ще трьох українців, зокрема 15-річну дитину

Росіяни завдали два ракетних удари по Краматорську, зокрема по закладу харчування

27 червня 2023, 23:00
Поділіться публікацією:

Цього вечора росіяни завдали 2 ракетних удари по Краматорську. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію голови Офісу президента Андрія Єрмака та ДСНС.

Російські ракети вбили ще трьох українців, зокрема 15-річну дитину

Краматорськ. Фото ДСНС

За інформацією Андрія Єрмака, перше влучання було у заклад харчування в центрі міста. Друге влучання — с. Біленьке.

Як повідомляє Головне управління ДСНС України у Донецькій області, станом на 22:00, рятувальники ліквідували пожежу у будівлі зруйнованого закладу харчування на площі 30 кв.м. З-під завалів деблоковано тіла 3-х загиблих осіб, зокрема дитини 2008 року народження. Постраждало 26 осіб, зокрема дитина 2022 року народження. Врятовано одну людину. Проводиться розбір плит перекриття зруйнованого кафе та пошук постраждалих.

Тим часом, в Україні пропонують перейменувати ще один обласний центр. Національна комісія зі стандартів державної мови, яка є центральним органом виконавчої влади, рекомендує розглянути перейменування міста Запоріжжя.

ЗМІ дізналися, куди відлетів літак Медведєва. Високопосадовець російської Ради безпеки Дмитро Медведєв не прийшов  на нараду Володимира Путіна з керівниками  силових структур, яка відбулась  ввечері 26 червня.

Воєнкоми почали вручати повістки під відеозапис. Співробітників ТЦК озброїли бодікамерами, які раніше можна було побачити лише на працівниках поліції.

"Передусім ці зміни на руку військовозобов'язаним, а не працівникам ТЦК. Їм було б простіше доставити (військовозобов'язаного у військкомат — ред.), а доказів порушення немає. Прийшов добровільно, які питання", — міркує з цього приводу адвокат.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини