Головна Новини Суспільство Війна з Росією Російські пропагандисти повідомляють, що кадировців перекинули на "найважливіший" напрямок
commentss НОВИНИ Всі новини

Російські пропагандисти повідомляють, що кадировців перекинули на "найважливіший" напрямок

У РФ заявили, що "кадировців" перекинули на Харківщину

3 червня 2024, 10:10
Поділіться публікацією:

"Кадировців" із спецназу "Ахмат" перекинули на Харківський напрямок. Як повідомляє портал "Коментарі", про це заявив командир загону спецназу "Ахмат" Апти Алаудінов, повідомляють російські пропагандистські ЗМІ.

Російські пропагандисти повідомляють, що кадировців перекинули на "найважливіший" напрямок

Війна в Україні. Фото: з відкритих джерел

За словами бойовика, ця ділянка фронту зараз вважається "найважливішою" для окупантів.

"Спецназ "Ахмат" — це підрозділ, який з перших днів стоял у першому ешелоні... Дуже навіть приємно те, що нас перекинули на цю ділянку, яка сьогодні є найважливішою", — сказав Алаудінов.

За його словами, "кадировці" нібито вже "адаптувалися на нових позиціях і на окремих ділянках пішли навіть у штурм".

"Наші підрозділи вже десь займаються штурмовими діями. Ну і прийняли ті ділянки, які нам треба було прикрити для того, щоби противник там не вів диверсійно-терористичну роботу", — заявив Алаудінов.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Сили оборони України зупинили російські війська на Харківському напрямку та вже проводять контрнаступальні операції. Про це повідомляє прес-служба Генштабу, цитуючи заяву представника Головного оперативного управління ГШ ЗСУ полковника Ігоря Прохоренка на брифінгу у медіацентрі "Україна-Укрінформ".                                              

Полковник підтвердив, що ситуація справді дуже складна. Сили оборони продовжують оборонятися на сході та півдні нашої держави, завдають вогневої поразки противнику. Основні дії відбуваються у Харківській та Донецькій областях.

Також видання "Коментарі" повідомляло – у Буданова розкрили плани РФ щодо Харківщини.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини