Головна Новини Суспільство Війна з Росією Російські окупанти заявили, що захопили Селидове: чи так це
commentss НОВИНИ Всі новини

Російські окупанти заявили, що захопили Селидове: чи так це

В Селидовому ідуть важкі бої у центрі міста

сьогодні, 09:51
Поділіться публікацією:

Російські загарбники заявили, що взяли під контроль Селидове. Втім, як відзначає військовий оглядач групи "Інформаційний опір" Олександр Коваленко, ця інформація не відповідає дійсності.

Російські окупанти заявили, що захопили Селидове: чи так це

Селидове

"Це не відповідає реальності", — сказав експерт.

Втім, Коваленко визнав, що росіяни все ж мають просування у місті.

"Вони просуваються в південній і північній частинах міста, використовуючи приватний сектор для проникнення до центральних районів. Бої тривають на вулицях, де українські захисники чинять опір, незважаючи на перевагу ворога в чисельності", — повідомив військовий оглядач групи "Інформаційний опір".

Окрім того, за його інформацією, росіяни також активізуються в районі Куп'янська. Коваленко відзначив, що окупанти намагаються оточити місто з трьох напрямків.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що за інформацією німецького аналітика Юліана Рьопке, російські війська увійшли в місто Селидове на Донеччині, яке успішно захищалося з літа. За його інформацією, на деяких будинках російські загарбники почали вивішувати свої прапори.

Також "Коментарі" розповідали, що за даними військових експертів, ситуація в районі Селидового не менш складна, ніж в районі Торецька. Зокрема, там ворог продовжує застосовувати свою тактику флангових ударів. Вона дається взнаки. Починаючи від операції в районі Попасної ворог часто-густо використовує цю тактику для того, щоб брати під контроль наші населені пункти. Бо коли стає питання: що важливіше, життя наших воїнів, які де-факто внаслідок цих флангових ударів можуть опинитися в повному оточенні, чи квадратний кілометр української землі — відповідь на це питання абсолютно очевидна.

Окрім того, воєнкор Мірошніков повідомив, що станом на зараз ситуація у Селидовому, дійсно, критична.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини