Головна Новини Суспільство Війна з Росією Досвід Авдіївки нічого не навчив: ворог практично захопив місто, яке мало б його зупинити
commentss НОВИНИ Всі новини

Досвід Авдіївки нічого не навчив: ворог практично захопив місто, яке мало б його зупинити

Ситуація в Селидовому є критичною

сьогодні, 09:26
Поділіться публікацією:

Ситуація в Селидовому є критичною. Як відзначає воєнкор Богдан Мірошніков, там російські загарбники змогли закріпитися у частині багатоповерхівок 11 кварталу, на півдні, сході та центрі міста.

Досвід Авдіївки нічого не навчив: ворог практично захопив місто, яке мало б його зупинити

Селидове

Окрім того, повідомив Мірошніков, траса у Вишневому під вогневим контролем ворога. Аналогічна ситуація також із трасою на Покровськ, додав він.

"Загальна ситуація така, що гіркий досвід коксохіму в Авдіївці, Очеретиного чи Новогродівки не змусив нас зробити висновки. Селидове не стало тим місцем, де б ми зупинили ворога на Донеччині. А воно мало ним стати", — говорить Мірошніков.

За його словами, саме в цьому і полягає велика проблема.

"Стан справ називається "критичний п*здець", — додав Мірошніков.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що за інформацією німецького аналітика Юліана Рьопке, російські війська увійшли в місто Селидове на Донеччині, яке успішно захищалося з літа. За його інформацією, на деяких будинках російські загарбники почали вивішувати свої прапори.

Також "Коментарі" розповідав, що за даними військових експертів, ситуація в районі Селидового не менш складна, ніж в районі Торецька. Зокрема, там ворог продовжує застосовувати свою тактику флангових ударів. Вона дається взнаки. Починаючи від операції в районі Попасної ворог часто-густо використовує цю тактику для того, щоб брати під контроль наші населені пункти. Бо коли стає питання: що важливіше, життя наших воїнів, які де-факто внаслідок цих флангових ударів можуть опинитися в повному оточенні, чи квадратний кілометр української землі — відповідь на це питання абсолютно очевидна.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини