Головна Новини Суспільство Війна з Росією Російські кораблі вийшли на бойове чергування у Чорне море: чи варто чекати на новий обстріл
commentss НОВИНИ Всі новини

Російські кораблі вийшли на бойове чергування у Чорне море: чи варто чекати на новий обстріл

В акваторіях трьох морів Росія тримає 15 кораблів

31 грудня 2022, 12:45
Поділіться публікацією:

Російські війська станом на 31 грудня тримають на бойовому чергуванні в акваторіях трьох морів 15 кораблів. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на дані ВМС України.

Російські кораблі вийшли на бойове чергування у Чорне море: чи варто чекати на новий обстріл

Російські кораблі вийшли на бойове чергування у Чорне море. Фото: Міноборони РФ

Так, у Чорне море росіяни вивели 5 кораблів, а Азовське – один. На їхньому борту немає крилатих ракет.

При цьому в Середземному морі чергують 9 ворожих суден, включаючи п'ять носіїв крилатих ракет "Калібр". Їхній загальний залп становить 72 ракети.                                                                               

Варто нагадати, у четвер, 29 грудня росіяни завдали масованого удару по Україні. Ворог випустив українськими регіонами 70 ракет. Для ударів також використовувалися військові кораблі у Чорному морі.

Читайте також на порталі "Коментарі" — 2023 року у війні з РФ на Україну чекає переломний момент – чи продовжить агресор ракетний тероризм. Експерти озвучили свій прогноз у ексклюзивному інтерв'ю нашому виданню.

Також видання "Коментарі" повідомляло – 2022-й, що минає, став роком прориву української дипломатії та провалу російської. Спеціально для видання "Коментарі" експерти проаналізували ключові моменти зовнішньополітичного фронту України та країни-агресора.

Раніше "Коментарі" разом із експертами зібрали головні перемоги України у найважчому 2022 році, який Росія хотіла зробити роком підкорення України. Але обламала зуби об стійкість українців. Незважаючи на величезні втрати і широкомасштабну війну, що триває, ми дивимося в майбутнє з оптимізмом. Тим більше що для цього є привід. Тому до вашої уваги ключові перемоги України у році, що минає.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Правдоруб

31 грудня 2022, 13:58

млять, удивляет эта тупость и в статьи и в действиях чиновников, военных... зачем гадать их нужно бомбить и уничтожать!Устроили истребление Украины снаружи и знутри и сидят гадают будут не будут, уничтожать только так весь черноморский кацапский флот тогда точно не будут!!! Нужно ответные наносить удары хотя бы по тем местам от куда ни стреляют по Украине!!! Другого выхода уже нет!!! Только победа УКРАИНЫ!!!


Новини