Головна Новини Суспільство Війна з Росією Російські генерали дали обіцянку Путіну: за скільки часу хочуть взяти Покровськ
commentss НОВИНИ Всі новини

Російські генерали дали обіцянку Путіну: за скільки часу хочуть взяти Покровськ

Російський диктатор Володимир Путін очікує, що армія РФ захопить Покровськ до 1 жовтня.

29 серпня 2024, 10:50 comments2590
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot









Військовий експерт та директор New Geopolitics Research Network Михайло Самусь заявив, що російські генерали дали обіцянку російському диктатору Володимиру Путіну захопити Покровськ до 1 жовтня.

Російські генерали дали обіцянку Путіну: за скільки часу хочуть взяти Покровськ

Російський диктатор Володимир Путін. Фото з відкритих джерел

Михайло Самусь в ефірі Radio NV розповів, що росіяни використовують "ідіотські атаки" та велику кількість ресурсів на Покровському напрямку, щоб виконати свою обіцянку захопити місто для Путіна.

"Чутки говорять, що російські генерали пообіцяли Путіну до 1 жовтня взяти Покровську агломерацію. Тому спостерігаються такі ідіотські атаки, поза розумінням використання людського ресурсу, "м'ясні" штурми і все інше", — сказав Самусь.

Інституті вивчення війни вказує, що росіяни мають "значне тактичне просування" на Покровському напрямку. Особливо в місті Новогродівка, де нібито українські війська відступили з деяких позицій. Геолокаційні дані підтверджують вхід російських військ до північно-західної частини Новогродівки.

Крім того, за даними Генштабу ЗСУ Росія найбільше атакує на Покровському напрямку. Українські захисники 28 серпня відбили 66 ворожих атак, що становить майже третині від усіх бойових зіткнень на фронті.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що народна депутатка Мар'яна Безугла відвідала Донеччину та назвала рішення, які призводять до російських проривів та українських втрат. За її словами, військове керівництво знімає підготовлені бригади та замінює їх на менш кваліфіковані накритичних напрямках фронту. 

Також "Коментарі" писали про те, що стали відомі втрати військової техніки Росії та України на Авдіївсько-Покровському напрямку.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини