Головна Новини Суспільство Війна з Росією Окопи були порожні: Безугла назвала рішення, що призводять до російських проривів та українських смертей
commentss НОВИНИ Всі новини

Окопи були порожні: Безугла назвала рішення, що призводять до російських проривів та українських смертей

Підрозділи забирають, командирів знімають, люди гинуть, ми втрачаємо сотні кілометрів української землі, заявила Безугла.

29 серпня 2024, 08:25
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

Народна депутатка Мар’яна Безугла відвідала прифронтові населені пункти у Донецькій області та розкритикувала військове командування за прийняті рішення. За її словами, через ротації українського командування росіяни здійснюють прориви, а українські військові втрачають життя.

Окопи були порожні: Безугла назвала рішення, що призводять до російських проривів та українських смертей

Народна депутатка Мар'яна Безугла. Фото з відкритих джерел

Мар’яна Безугла у Facebook заявила, що росіяни захопили місто Новогродівка, яке знаходиться на південь від Покровська за кілька днів, попри те, що перед населеним пунктом були фортифікації. За словами народної депутатки в це місце відправили "необізнаний підрозділ".

"Окопи перед Новогродівкою були порожні. У колись двадцятитисячному місті практично не було української армії. 31-у бригаду перед містом забрали… натомість сюди відправили необізнаний підрозділ", — пише Безугла.

За її словами, подібні "ротації" плануються у ще кількох важливих населених пунктах. Безугла вважає, що якщо подібне рішення здійснити у Вугледарі, то Україна втратить і це місто. 

"Всі такі "ротації" призводять до проривів і смертей. Підрозділи забирають, командирів знімають, люди гинуть, ми втрачаємо сотні кілометрів української землі – міста, села, шахти, копалини, історію. Кількість злочинних ротацій лише зростає. Фрагментація фронту збільшується", — наголошує Безугла.

Також Безугла додала, що росіяни зайшли в Селидове. За її словами, тиждень тому вона була на його околицях, де зайшла в окопи — там нікого не було, і їх ніхто не охороняв. Крім того, Безугла зазначила, що у Новогродівці не було жодних ознак підготовки до оборони та наявності наших військових.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Безугла розкритикувала військове командування

Також "Коментарі" писали, що народна депутатка Безугла підтвердила знищення HIMARS.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини