Головна Новини Суспільство Війна з Росією Російське ППО захищає небо України: трофейний "Панцир-С1" збив свою першу ціль - подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Російське ППО захищає небо України: трофейний "Панцир-С1" збив свою першу ціль - подробиці

У Командуванні зазначають, що очікують на «постачання» росією та іншої зброї

12 липня 2022, 12:50 comments1116
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Українські зенітники успішно експлуатують трофейну техніку. Про це повідомляє видання АрміяInform.

Російське ППО захищає небо України: трофейний "Панцир-С1" збив свою першу ціль - подробиці

Панцир-С1. Фото - АрміяInform

За час повномасштабного російського вторгнення в Україну українські воїни встигли захопити вже безліч ворожої зенітної техніки, серед якої станції радіолокації, озброєння та техніка до комплексів типу "Бук", а також самохідний зенітно-ракетний гарматний комплекс "Панцир С-1".

"Трофейний "Панцир-С1" – у строю! До його знарядь підходять 30-міліметрові снаряди, які є і в нас на озброєнні. Деякий боєкомплект ракет теж вдалося захопити. — Не будемо уточнювати, яку саме," — розповів спікер Командування Повітряних Сил ЗСУ полковник Юрій Ігнат.

У Командуванні зазначають, що очікують на "постачання" росією та іншої зброї.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що у Кремлі прокоментували можливість поновити переговори з Україною. У Москві втратили віру у мирний процес врегулювання військового конфлікту в Україні.

Читайте також про те, що Україна готова вдарити по Росії та Білорусі : коли це станеться – що стримує ЗСУ. Українські військові вже показали, що можуть прицільно бити військовими об'єктами в глибокому тилу ворога.

Сайт "Коментарі" повідомляв про те, що газовий шантаж "Північним потоком-1": як Росії вдалося обійти санкції і "переконати" США, Канаду та ЄС. Канада вирішила зробити виняток із санкцій, щоб повернути Німеччині турбіну, необхідну для обслуговування газопроводу "Північний потік-1".

Також "Коментарі" поінформував про те, що   нардепи збирають підписи під зверненням до Генпрокурора на користь Микитася. ЗМІ повідомляють про те, що нардепи збирають підписи на користь депутата-бізнесмена Максима Микитася



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини