Головна Новини Суспільство Війна з Росією Російська ракета влучила в турецьке судно поблизу Херсона (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Російська ракета влучила в турецьке судно поблизу Херсона (ВІДЕО)

В мережу потрапило відео з пожежею на турецькому кораблі "Тузла" в яке влучила російська ракета.

26 січня 2023, 11:05
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:








Під час чергової російської атаки по території України одна з ракет влучила в корабель "Тузла" що ходить під прапором Туреччини. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Youtube Espreso.TV

Російська ракета влучила в турецьке судно поблизу Херсона (ВІДЕО)

Турецький корабель. Фото з відкритих джерел

Внаслідок обстрілів, що відбулись ввечері 24 січня російська ракета вдарила по турецькому судні "Тузла". Після вибуху на кораблі відбулась пожежа, яка охопила рубку судна. Екіпажу на кораблі не було, тому ніхто не постраждав.

Турецький корабель є одним з тих суден, що застрягли в українських портах через російське повномасштабне вторгнення. "Тузла" знаходиться майже рік в порту Херсона.

"Вчора ввечері стався напад, швидше за все, на порт, і, здається, в судно влучила ракета. Турецькі кораблі в Херсоні укомплектовані невеликим екіпажем, тому постраждалих і постраждалих немає", — повідомляє анонімне джерело Reuters.

В мережу потрапило відео з пожежею на турецькому кораблі "Тузла", яке можна переглянути нижче:

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що через повномасштабне вторгнення Російської Федерації в Україні застрягли сотні іноземних моряків. Іноземні моряки не можуть вийти з українських портів через російську блокаду, а також небезпеку, яку становлять морські міни, закладені російськими військами. Сотні моряків повинні залишатись в Україні, щоб тримати свої човни в належному стані та чекати на перемогу України, щоб потрапити додому.

Також "Коментарі" писали про російське судно, що знаходиться під санкціями вивезло таємний вантаж з військової бази з однієї африканської країни.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини