Головна Новини Суспільство Війна з Росією Російська ракета вдарила в житловий будинок в центрі Харкова. Що відомо
commentss НОВИНИ Всі новини

Російська ракета вдарила в житловий будинок в центрі Харкова. Що відомо

Центральна частина міста Харкова була обстріляна російськими військами. Одна ракета влучила в житловий будинок.

5 лютого 2023, 09:47
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

5 січня відбулась чергова атака російської армії по території України. Росіяни запустили ракету, яка влучила в житловий будинок у центральній частині Харкова. Попередньо відомо про трьох поранених. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на голову Харківської обласної державної адміністрації Олега Синєгубова.

Російська ракета вдарила в житловий будинок в центрі Харкова. Що відомо

Росія завдала удару по Харкову. Фото з відкритих джерел

Близько 8 ранку 5 січня на сході України, включно з Харківською областю прозвучала сирена повітряної тривоги, а голова Харківської ОДА Олег Синєгубов сповістив про удари по місту.

За інформацією від Синєгубова, попередньо відомо про "приліт" в центральній частині міста, який імовірна був завданий ракетою з зенітно-ракетного комплексу ракета С-300. Пізніше голова ОДА повідомив, що російська ракета влучила в житловий будинок в центрі міста. Та назвав попередню кількість постраждалих – це троє осіб. Одна 54-річна жінка та двоє чоловіків віком 55 та 51 рік.

"Є влучання в житлову забудову в центрі міста. Сталася пожежа. Наразі відомо про трьох постраждалих: 54-річна жінка та два чоловіки 51 та 55 років. Жінку госпіталізовано з осколковими пораненнями, чоловікам допомогу надали на місці", — пише Олег Синєгубов в Telegram.

Голову Харківської обласної державної адміністрації повідомив, що на місці працюють всі необхідні екстренні служби, а дані щодо постраждалих уточнюються.

Це вже не перший обстріл, які здійснює Російська Федерація цього тижня по Харкову. Раніше портал "Коментарі" повідомляв про удар по житловому будинку Харкова, який росіяни завдали на початку тижня.

Також "Коментарі" повідомляли про реакцію росіян на ракетний удар по житловому багатоповерховому будинку в Дніпрі.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/synegubov/5486
comments

Обговорення

bess

5 лютого 2023, 14:09

Розпродаж! Норвежська Термобілизна для українських холодів (лише 690 грн.)------> https://e.vg/ntech


Новини