Головна Новини Суспільство Війна з Росією Росія вдарила по житловому будинку у Харкові: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Росія вдарила по житловому будинку у Харкові: подробиці

Росіяни вдарили по житловому будинку у Харкові: загинула одна людина

30 січня 2023, 07:10 comments2063
Поділіться публікацією:

Російські окупанти в неділю ввечері завдали ракетного удару по Харкову, ракета потрапила до житлового будинку в центрі міста.

Росія вдарила по житловому будинку у Харкові: подробиці

Харків. Фото: із відкритих джерел

Першим із закликом до харків'ян вирушати до укриття звернувся голова Харківської ОВ Олег Синегубов. Він написав у Telegram, що окупанти завдають ударів. Пізніше Синегубов повідомив, що зафіксовано попадання ворожої ракети, попередньо С-300, до житлового будинку в центрі міста Київського району.

"На місці працюють усі екстрені служби. Інформація про постраждалих та руйнування уточнюється", — додав він.

Як повідомили журналісти "Суспільне Харків", внаслідок російського обстрілу повністю зруйновано четвертий поверх одного з під'їздів. За словами місцевих жителів, з будинку вивели щонайменше двох поранених.

Відомо, що внаслідок удару постраждали троє людей, повідомив Синегубов. За словами голови ОВА, на місці трагедії продовжуються рятувальні роботи.

Мер Харкова Ігор Терехов повідомив у Telegram, що "попередньо внаслідок удару по житловому будинку одна людина загинула, троє постраждали".

Пізніше Олег Синегубов повідомив нові деталі про наслідки ворожого удару по житловому будинку у Харкові:

"Троє постраждалих отримали легкі пошкодження. На жаль, загинула жінка похилого віку. Її чоловік знаходився поруч на момент удару і дивом серйозно не постраждав. Будинок частково зруйнований. Жителів евакуювали. Усі екстрені служби продовжують працювати на місці".

Читайте також на порталі "Коментарі" – про що говорять заяви КНДР про війну в Україні – як потрібно реагувати на демократичний світ.

Також видання "Коментарі" повідомляло – Україна входить до військового лютого: що чекати на фронті, в економіці, від західних союзників.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/synegubov/5439
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини