Головна Новини Суспільство Війна з Росією Російська ракета перетнула кордон країни НАТО: подробиці від Залужного
commentss НОВИНИ Всі новини

Російська ракета перетнула кордон країни НАТО: подробиці від Залужного

Валерій Залужний підтвердив інформацію - російські ракети перетнули кордони Молдови та Румунії

10 лютого 2023, 11:47
Поділіться публікацією:

Під час масованого ракетного обстрілу України російські ракети, що летіли з акваторії Чорного моря, перетнули кордони Молдови та Румунії, яка є членом НАТО. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на повідомлення головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного.

Російська ракета перетнула кордон країни НАТО: подробиці від Залужного

Ракети. Фото: із відкритих джерел

"Сьогодні, 11 лютого, о 10:18 дві російські крилаті ракети "Калібр" провели перетин Державного кордону України з Республікою Молдова. Орієнтовно о 10:33 ці ракети перетнули повітряний простір Румунії. Після чого знову зайшли в повітряний простір України в точці перетину трьох держав", — зазначив Валерій Залужний у себе у Телеграм.

Головнокомандувач ЗСУ додав, що росіяни запустили свої ракети з акваторії Чорного моря.

Пізніше в ефірі загальнонаціонального телемарафону речник командування Повітряних сил Збройних сил України Юрій Ігнат заявив, що Повітряні сили мали можливість збити ракети над територією Румунії та Молдови, але військові розуміли ризики та загрози населенню іноземної держави, тому цього не зробили одразу.

Зазначимо, сьогодні з ранку по всій Україні було оголошено повітряну тривогу. У Міноборони заявили, що очікують на випуск Україною до 100 ворожих ракет.

Читайте також на порталі "Коментарі" — чому саме зараз з'явилися розмови про настання Росії , що важливо розуміти українцям.

Також видання "Коментарі" повідомляло – росіяни вже розпочали масований наступ на Донбасі. Мета-мінімум – все та сама, що вже неодноразово ставив диктатор Путін – захоплення Луганської та Донецької областей у їхніх адмінкордонах. Про що говорить те, що відбувається на фронті? Які фактори можуть кардинально змінити ситуацію в найближчому майбутньому? Журналісти "Коментарів" із цими питаннями звернулися до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/CinCAFU/370
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

10 лютого 2023, 12:39

Кого ті, не збиті ракети, вбили в Україні серед громадян другого сорту?


Новини