Головна Новини Суспільство Війна з Росією Росіянин розповів Заходу, що потрібно робити, щоб перемогти Путіна
commentss НОВИНИ Всі новини

Росіянин розповів Заходу, що потрібно робити, щоб перемогти Путіна

Найкращий спосіб перемогти Путіна - це допомогти Україні виграти війну проти Росії, вважає російський опозиціонер.

5 серпня 2024, 16:55
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

Російський опозиціонер Ілля Яшин був одним з 24 ув'язнених, якими 1 серпня обмінялись Росія та Захід, що стало одним з найбільшим обміном за останні роки. Російський опозиціонер, який був проти повномасштабного вторгнення РФ, розповів Заходу, як вони можуть допомогти Україні у війні.

Росіянин розповів Заходу, що потрібно робити, щоб перемогти Путіна

Російський опозиціонер Ілля Яшин. Фото з відкритих джерел

Після обміну ув'язненими російський опозиціонер Ілля Яшин виступив на конференції, де розповів про своє бачення ситуації війни в Україні.

"Злочинна загарбницька війна проти України має бути негайно припинена. Росія повинна вивести абсолютно всі війська з території України. Головне завдання західного світу сьогодні, як мені здається, — врятувати Україну від Путіна", — сказав Яшин.

Під час конференції Яшина також запитали, як країни Заходу можуть допомогти активістам у Росії. Російський опозиціонер дав пораду — більше допомагати Україні.

"Якщо ви хочете допомогти російській опозиції, російському суспільству і Росії в цілому, врятуйте Україну від Путіна", — відповів Яшин.

Яшин також заявив, що вважає себе російським патріотом і така його позиція не суперечить бажанню бути проти Путіна і війни в Україні.

Ілля Яшин був політиком і депутатом Московської міськради з 2017 по 2021 рік. У 2022 році його посадили до в'язниці за "дискредитацію" російських військових після критики влади РФ за вторгнення в Україну.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Ілля Яшин та ще один обмінений російський опозиціонер заявили про бажання повернутись до Росії.

Також "Коментарі" писали, що звільнений російський опозиціонер виступив проти допомоги ЗСУ.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини