Головна Новини Суспільство Війна з Росією Звільнений російський опозиціонер виступив проти допомоги ЗСУ
commentss НОВИНИ Всі новини

Звільнений російський опозиціонер виступив проти допомоги ЗСУ

Російський опозиціонер Андрій Пивоваров не підтримуватиме тих людей, які зі зброєю в руках борються проти Росії.

5 серпня 2024, 08:25 comments2013
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

Засуджений путінським режимом та звільнений завдяки Заходу російський опозиціонер Андрій Пивоваров заявив, що "неприпустимо" підтримувати військові сили України, а також росіян які воюють в ЗСУ. 

Звільнений російський опозиціонер виступив проти допомоги ЗСУ

Російський опозиціонер Андрій Пивоваров. Фото з відкритих джерел

В інтерв'ю виданню "Новая газета. Европа" Андрій Пивоваров відповів на питання щодо підтримки ЗСУ та росіян, які воюють на боці України проти РФ. 

"Що стосується ЗСУ — це таке питання, яке неправильно взагалі ставити російським політикам. Щодо підтримки саме військових сил, на жаль, це неприпустимо для мене, бо все-таки так, я залишаюся російським політиком", — сказав Пивоваров.

Російський опозиціонер заявив, що росіяни нібито змушені воювати в Україні через примус, страх та бідність. За його словами, "неприпустимо" допомагати Україні знищувати солдатів, які окуповують українські території.

"Когось жене страх, бідність, когось заганяють. Так, і, можливо, ці люди не є прихильниками демократичних ідеалів, може, особисто мене вони там ненавидять, як і багатьох інших, але бажати їм смерті, допомагати цьому для мене неприпустимо", — наголосив росіянин.

Андрій Пивоваров додав наголосив, що після звільнення хоче займатись діяльністю на розширення санкцій, щоб вдарити по фінансовому аспекту та "задушити у суспільстві підтримку" війни в Україні.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Дмитрій Медведєв відреагував на обмін ув'язненими. Російський політик назвав звільнених вбивць та шпигунів "патріотами Росії", а іноземців, яких випустити з російських в'язниць — агентами Заходу. Крім того, російських опозиціонерів Медведєв назвав зрадниками країни.

Також "Коментарі" писали, що Дональд Трамп привітав російського диктатора Володимира Путіна з вигідною угодою з Заходом.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини