Головна Новини Суспільство Війна з Росією Росіяни знову штурмують Авдіївку величезною кількістю живої сили та техніки: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Росіяни знову штурмують Авдіївку величезною кількістю живої сили та техніки: подробиці

Росіяни йдуть на штурм тисячами військових та десятками техніки, підтвердив начальник Авдіївської міської військової адміністрації Віталій Барабаш

13 жовтня 2023, 16:00 comments6922
Поділіться публікацією:

Російські окупаційні війська штурмують позиції українських захисників у районі Авдіївки Донецької області тисячами та десятками техніки. Від постійних боїв за Авдіївку, які не вщухають уже четверту добу, місто все у вогні. Як повідомляє портал "Коментарі", про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону розповів начальник Авдіївської міської військової адміністрації Віталій Барабаш.

Росіяни знову штурмують Авдіївку величезною кількістю живої сили та техніки: подробиці

Штурм Авдіївки. Фото: Getty Images

"Дуже гаряче на Авдіївському напрямку. За ніч, якщо говорити про громаду, то 13 ракет прилетіло. По позиціях взагалі немає точного розуміння, точно було більш як 20 ракет. Бої вже 4 добу не вщухають ні вдень, ні вночі. Стрілецькі бої, працює артилерія цілодобово. Штурмові дії ворога не припиняються. Ситуація дуже складна, але контрольована", — повідомив голова Авдіївської МВА.

При цьому він підтвердив, що відео, яке активно розповсюджують у мережі, коли на Авдіївку летять запальні снаряди – щоправда. Росіяни справді використовували запальні снаряди під час атак містом.

Читайте також на порталі "Коментарі" – росіяни різко активізували бойові дії на сході України. Особливо спекотно в районі Авдіївки. У свою чергу, ЗСУ зруйнували міст між Горлівкою та Ясинуватою, ламаючи логістику окупантів. Керівник ГУР Міноборони України Кирило Буданов вважає, що Росія має ресурси для ведення війни до 2026 року. Що можна сказати про ситуацію на російсько-українському фронті та навколо нього на даний момент? Як і чому все може розвиватись далі? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло – скільки кілометрів росіяни захопили під Авдіївкою: в ISW розповіли про новий наступ РФ.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини