Головна Новини Суспільство Війна з Росією Росіяни знову пішли на штурм у Луганській області: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Росіяни знову пішли на штурм у Луганській області: подробиці

Російське командування побачило нездатність своїх підрозділів прорвати оборону українських військових на Луганщині

17 березня 2023, 13:05
Поділіться публікацією:

Спроби російської окупаційної армії здійснити прорив у районі Кремінної та Білогорівки Луганської області не принесли окупантам очікуваного результату, завершившись втратами як серед особового складу, так і в техніці. Як передає видання "Коментарі", про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону розповів екс-глава Луганської ОВА Сергій Гайдай.

Росіяни знову пішли на штурм у Луганській області: подробиці

Війна в Україні. Фото: з відкритих джерел

"Спроби штурмів позицій Сил оборони України в районі окупованої Кремінної та населеного пункту Білогорівка закінчилися для окупантів втратами у живій силі та техніці. Російське командування побачило нездатність своїх підрозділів прорвати оборону українських військових на Луганщині. З цієї причини окупанти посилили". Сергій Гайдай.

За його словами, велике значення мали прицільні удари ЗСУ по складах з боєприпасами та військовою технікою ворога на території Луганської області. У результаті логістичні ланцюжки загарбників були порушені, вони не зуміли вчасно перекинути додаткові боєприпаси та техніку.

"Хороші новини приходять про "бавовну" на окупованій території Луганщини. Про ті склади, що вибухають у Кадіївці та біля Сватового... це не артилерійський голод, як хтось каже. Снарядів у них достатньо. Але все-таки перебої з логістикою" допомагають нашим Силам оборони", – поінформував Гайдай.

Читайте також на порталі "Коментарі" – єдиний варіант утримати Бахмут – де ще росіяни намагаються прорвати оборону ЗСУ. Експерти детально розібралися в непростій ситуації.

Також видання "Коментарі" повідомляло – хто наполіг на утриманні Бахмута: у РНБО розкрили деталі.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини