Головна Новини Суспільство Війна з Росією Росіяни знову "кинули" жителів в окупації: що цього разу зробили вони
commentss НОВИНИ Всі новини

Росіяни знову "кинули" жителів в окупації: що цього разу зробили вони

Ворог скоротив соцвиплати на захоплених територіях

25 травня 2024, 17:43
Поділіться публікацією:

На тимчасово окупованих територіях України окупаційна влада зупинила соціальні виплати місцевим мешканцям через поштові відділення. 

Росіяни знову "кинули" жителів в окупації: що цього разу зробили вони

РФ ігнорує проблеми мешканців окупованих регіонів. Фото з відкритих джерел

Зокрема, повідомляє Центр національного спротиву, на окупованих територіях Запоріжжя зупиняють соціальні виплати мешканцям через так звану “пошту Таврії”.

За даними Центру спротиву, скорочення можливостей отримати пільги від Росії в окупації буде системно продовжуватися. Центр попереджав, що такі дії будуть реалізовуватися відразу після проведення псевдовиборів з переобрання Володимира Путіна.

У Центрі спротиву додали, що єдиний шанс повернути окупований населений пункт до нормального життя – це допомагати Силам оборони України. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що точність деяких західних ракет, переданих Україні, знизилася в 10 разів через роботу російських РЕБів. Як пише The Washington Post з посиланням на конфіденційні українські оцінки, після того, як рівень точності деяких видів американського озброєння значно знизився, Київ припинив їхнє використання. Зокрема, йдеться про озброєння, яке має супутникове наведення — снаряди Excalibur і системи HIMARS.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що президент України Володимир Зеленський заявив, що російський диктатор Володимир Путін боїться саміту миру, який в червні пройде у Швейцарії. "Путін не просто хоче зірвати саміт миру і багато що намагається для цього зробити. Він ще й боїться того, що може дати саміт. Світ здатен примусити Росію до миру та дотримання норм міжнародної безпеки", — заявив Володимир Зеленський. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини