Головна Новини Суспільство Війна з Росією Путін боїться саміту миру: Зеленський пояснив чому
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін боїться саміту миру: Зеленський пояснив чому

Український президент переконаний, що РФ не зможе нічого протиставити світовій більшості

25 травня 2024, 00:25
Поділіться публікацією:

Президент України Володимир Зеленський заявив, що російський диктатор Володимир Путін боїться саміту миру, який в червні пройде у Швейцарії.

Путін боїться саміту миру: Зеленський пояснив чому

Зеленський розповів про підготовку до саміту миру. Фото з відкритих джерел

"Путін не просто хоче зірвати саміт миру і багато що намагається для цього зробити. Він ще й боїться того, що може дати саміт. Світ здатен примусити Росію до миру та дотримання норм міжнародної безпеки", — заявив Володимир Зеленський.

За словами очільника України, Росії нічого протиставити світовій більшості.

"Попри всю свою брехню, Путін залежить від оточення у широкому сенсі цього слова, зокрема від міжнародного оточення. Ніхто у світі не зацікавлений у цій війні, крім самого агресора. Всі це насправді розуміють. Саміт миру – це формат, який не дозволить Путіну більше брехати. А без брехні він абсолютно ніхто", — додав український президент.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що необхідність проведення в Росії нової часткової мобілізації стане неминучою до кінця 2024 року або початку 2025 року. Як пише Financial Times з посиланням на джерело, близьке до керівництва російської армії, владі Росії, можливо, доведеться вийти за рамки нинішньої стратегії набору військовослужбовців. Такий крок може бути викликаний необхідністю зберегти перевагу російської армії на фронті в Україні.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що будь-яка війна закінчується переговорами та угодами. Війна в Україні може закінчитися за фінським сценарієм, коли Фінляндія після війни з Радянським союзом втратила частину територій, але зберіглася як держава, заявив командир 57-ї окремої мотопіхотної бригади Олександр Бакулін. При цьому офіцер ЗСУ, чия бригада однією з перших вступила в бій з окупантами на Харківщині, вважає, що Україна вже виграла війну проти Росії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини