Головна Новини Суспільство Війна з Росією РФ змушена буде оголосити нову хвилю мобілізації: коли це станеться
commentss НОВИНИ Всі новини

РФ змушена буде оголосити нову хвилю мобілізації: коли це станеться

Наприкінці цього року РФ змушена буде оголосити нову хвилю мобілізації

24 травня 2024, 00:50
Поділіться публікацією:

Необхідність проведення в Росії нової часткової мобілізації стане неминучою до кінця 2024 року або початку 2025 року.

РФ змушена буде оголосити нову хвилю мобілізації: коли це станеться

Російська армія незабаром потребуватиме поповнення. Фото з відкритих джерел

Як пише Financial Times з посиланням на джерело, близьке до керівництва російської армії, владі Росії, можливо, доведеться вийти за рамки нинішньої стратегії набору військовослужбовців.

За словами співрозмовника видання, такий крок може бути викликаний необхідністю зберегти перевагу російської армії на фронті в Україні.

Джерело видання повідомило, що зараз російська влада готова жертвувати деякими оперативними успіхами на фронті, однак без оголошення нової хвилі мобілізації проведення великих наступальних операцій неможливе.

Як відомо, новий міністр оборони РФ Андрій Бєлоусов заявив, що нова хвиля мобілізації наразі не планується.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Радник президента США з національної безпеки Джейк Салліван заявив, що Білий дім не має інформації про можливі факти постачання зброї до Росії з Китаю. Раніше міністр оборони Британії Грант Шаппс заявив, що Пекін допомагає Москві летальним озброєнням. "Ми не спостерігали цього у 2022 році. Не спостерігали цього в 2023 році. Не спостерігаємо цього і досі", – заявив Джейк Салліван.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що президент Володимир Зеленський у червні відвідає з візитом Францію, а також завітає на зустріч країн G7 в Італії. За інформацією джерела Politico, у Франції та на зустрічі країн G7 Володимир Зеленський буде просити у країн-членів НАТО збивати російські ракети над Україною так, як це робили США та Велика Британія під час нападу Ірану на Ізраїль.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини