Головна Новини Суспільство Війна з Росією Поступки заради миру. У ЗСУ не виключають фінський сценарій для України
commentss НОВИНИ Всі новини

Поступки заради миру. У ЗСУ не виключають фінський сценарій для України

Офіцер ЗСУ не виключив територіальні поступки за підсумками війни

24 травня 2024, 00:34 comments1430
Поділіться публікацією:

Будь-яка війна закінчується переговорами та угодами. Війна в Україні може закінчитися за фінським сценарієм, коли Фінляндія після війни з Радянським союзом втратила частину територій, але зберіглася як держава, заявив командир 57-ї окремої мотопіхотної бригади Олександр Бакулін.

Поступки заради миру. У ЗСУ не виключають фінський сценарій для України

У ЗСУ розповіли, як може закінчитися війна. Фото з відкритих джерел

При цьому офіцер ЗСУ, чия бригада однією з перших вступила в бій з окупантами на Харківщині, вважає, що Україна вже виграла війну проти Росії.

"Я особисто вважаю, що ми вже виграли цю війну. Питання у тому, в який момент вона закінчиться і на якому етапі. Кожна війна закінчується мирними переговорами та угодами. Фінляндії, яка колись воювала проти набагато більшого противника – СРСР, втратила деякі території, але вона досі існує як країна. Тепер Росія навіть не дивиться в її бік. Ми перебуваємо в схожому становищі. Але я сподіваюся, що ми не втратимо свою землю", – сказав Олександр Бакулін.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Радник президента США з національної безпеки Джейк Салліван заявив, що Білий дім не має інформації про можливі факти постачання зброї до Росії з Китаю. Раніше міністр оборони Британії Грант Шаппс заявив, що Пекін допомагає Москві летальним озброєнням. "Ми не спостерігали цього у 2022 році. Не спостерігали цього в 2023 році. Не спостерігаємо цього і досі", – заявив Джейк Салліван.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що президент Володимир Зеленський у червні відвідає з візитом Францію, а також завітає на зустріч країн G7 в Італії. За інформацією джерела Politico, у Франції та на зустрічі країн G7 Володимир Зеленський буде просити у країн-членів НАТО збивати російські ракети над Україною так, як це робили США та Велика Британія під час нападу Ірану на Ізраїль.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Слава

24 травня 2024, 06:00

І на додачу: цікаво, чому на ніби-то українському сайті, який підтягується в укр.нет встановлено не київський час?

Слава

24 травня 2024, 05:57

Військовий може коментувати щось військове, історик - історичне, дипломат - геополітичне, кулінар - кулінарне, а артист - артистичне. Тільки у нас всі знають про все і дають "експертні" оцінки. А тепер до професійної моєї думки, не військового, а історика країн Європи і Пн. Америки: Фінляндія залишилася під гарантії не вступу до євроінтеграції і НАТО, без права вступати в будь-які інші військові союзи. Учасники захисту Фінляндії від сталінського вторгнення були стерті із підручників, з історичної пам'яті, про них не можна було вголос. Все змінилося тільки із ослабленням і розпадом імперії зла. І не дивиться московський вбивця в сторону Фінляндії тому, що там важче робити ментальний вплив в іншомовному, латинографічному середовищі. Від України Московія просто так не відчипиться. Окрім нейтрального статусу, втрачених територій і упослідження учасників війни буде друга, третя, четверта війна, до повного поглинання України, або тотальна ментальна, інформаційна інвазія, після якої без війни захоплять. І не думайте, що вам тоді хтось допомагатиме. Вам скажуть: ви ж самі вирішили стати прокладкою, тому вибачайте, зараз не на часі, допомагаємо Кенії.

УКРАЇНЕЦЬ

24 травня 2024, 02:05

Мразі і подонки прикриваються ЗСУ!!! Терміново міняти не лигітімного президента і всю партію (слуга народу) і кожного члена цієї недолугої партії.


Новини