Головна Новини Суспільство Війна з Росією Росіяни знову активізували паспортизацію в окупації: з чим пов'язаний поспіх
commentss НОВИНИ Всі новини

Росіяни знову активізували паспортизацію в окупації: з чим пов'язаний поспіх

Ірина Верещук заявила, що росіяни активізували паспортизацію перед "виборами" на окупованих територіях

19 серпня 2023, 09:20
Поділіться публікацією:

Російські загарбники активізували зусилля щодо паспортизації населення на тимчасово окупованих територіях, готуючись до так званих "виборів". Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву в ефірі загальнонаціонального телемарафону зробив віце-прем'єр-міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Ірина Верещук.

Росіяни знову активізували паспортизацію в окупації: з чим пов'язаний поспіх

Паспорт громадянина РФ. Фото: з відкритих джерел

"Паспортизують усіх, навіть без людей. Ми це точно знаємо. У них є "намальовані" списки. Вони просто ставлять галочки та начебто роздають паспорти. Тому я ще раз та ще раз закликаю виїжджати усіма силами", — зазначила Верещук.

Віце-прем'єр-міністр закликала українців, які залишилися жити в окупації приймати непросте для себе рішення і якнайшвидше виїжджати звідти, бо "щоразу буде все важче і важче не йти на співпрацю" з ворогом.                                                                           

Зазначимо, раніше радник глави Офісу президента Михайло Подоляк уже заявив, що проведення росіянами будь-яких так званих "виборів" на окупованих територіях не матиме жодного сенсу та жодних наслідків. Абсолютно нічого не зміниться для всіх, хто поважає міжнародне право та закони. Тому що так звані "вибори" потрібні путінському режиму лише для створення альтернативної реальності, яку так люблять у Кремлі.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Росія готується до виборів на окупованих територіях на 10 вересня 2023 року: про що говорить цей крок агресора. Експерти під час ексклюзивного інтерв'ю нашому виданню детально проаналізували ситуацію, яка склалася сьогодні.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини