Головна Новини Суспільство Війна з Росією Росіяни знизили інтенсивність наступу на деяких ділянках: яка причина
commentss НОВИНИ Всі новини

Росіяни знизили інтенсивність наступу на деяких ділянках: яка причина

Погіршення погодних умов заважає ворогові оперативно наступати вперед

25 листопада 2022, 12:00
Поділіться публікацією:

На сході України залишається найскладніша ситуація, оскільки загарбники застосовують там усі види озброєння. Втім, на деяких ділянках фронту ворог значно понизив свою інтенсивність. На це окупантам довелося піти через погіршення погодних умов. Про це повідомляє видання "Коментарі", з посиланням на спікера Східного угруповання військ Сергія Череватого в ефірі загальнонаціонального телемарафону.

Росіяни знизили інтенсивність наступу на деяких ділянках: яка причина

Російські війська. Фото: з відкритих джерел

"Східний напрямок і надалі залишається головним напрямом удару ворога. Там тривають найжорстокіші його дії, противник використовує всі види озброєння, які в нього є. Насамперед — це стовбурна артилерія всіх калібрів. Також танки, РСЗВ, авіацію", — заявив Череватий.

Він додав, незважаючи на те, що Кремль давно вже кинув усі основні ресурси саме на Донбас ЗСУ вже понад 4 місяці стримують усі спроби ворога прорватися вперед. Росіяни вже випробували різну тактику, але нічого в них не виходить. У районі Бахмута і на Авдіївському напрямку Росія вже дуже багато втрат, але спроби взяти ці міста Росія не припиняє.

Сергій Череватий зазначив, що тепер позначаються погодні умови, які заважають ворогові наступати. Насамперед ця осіння сльота, вона спочатку унеможливлює використання броньованої колісної техніки, а згодом і техніки на гусеничному ходу, типу БМП, танків, або ускладнює їх використання.

"На деяких ділянках фронту ми справді спостерігаємо, що ворог набагато знизив свою інтенсивність. Але водночас на багатьох ділянках залишається і атакувати", — зазначив Черевий.

Читайте також на порталі "Коментарі" — у Британії назвали причину, чому Україні вкрай важливо продовжити настання взимку.

Також видання "Коментарі" повідомляло – у Зеленського назвав мінімальну кількість окупантів, які гинуть в Україні щодня.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини