Головна Новини Суспільство Війна з Росією Росіяни збили безпілотник: потім пошкодували через свій вчинок
commentss НОВИНИ Всі новини

Росіяни збили безпілотник: потім пошкодували через свій вчинок

Курйозний випадок стався поблизу українського кордону. Російська армія збила дрон, який належить ФСБ.

7 квітня 2023, 14:00 comments1400
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Військові РФ помітили безпілотник та провели успішну операцію – збили дрон. Святкування були не довгі. Виявилось, що безпілотник належить спецслужбам ФСБ, яке вимагає компенсації у російської армії. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на російські ЗМІ.

Росіяни збили безпілотник: потім пошкодували через свій вчинок

Безпілотник Raefly VT260. Фото з відкритих джерел

Росіяни вирішили, що помітили в небі український розвідувальний дрон, який зайшов на територію Росії. Тому військові російської армії вирішили його знищити.

"Патруль помітив у небі невпізнаний об’єкт і командир віддав наказ збити його, що й вдалося збити", — повідомляють російські ЗМІ.

Через кілька хвилин російські солдати були шоковані, адже на місце знищення безпілотника Raefly VT260 приїхали співробітники Федеральної служби безпеки РФ в Білгородської області. Вони заявили, що ті збили високотехнологічний об’єкт і тепер очікують компенсацію за дрон у розмірі три млн рублів.

Як виявилось дрон Raefly VT260 — це китайський комерційний безпілотник вартість якого може сягати до двох млн російських рублів.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що українські хакери "допомогли" росіянину замість безпілотників купити секс-іграшки для армії РФ. Загальна сума такої операції становить 25 тис. доларів. Росіянин згодом підтвердив, що українські сили зламали його пошту та змінили замовлення.

Також "Коментарі" писали, що "Російський добровольчий корпус", який входить до Інтернаціонального легіону ТРО України зайшов у Брянську область. Губернатор області РФ заявив, що вони відбили атаку українських диверсантів, проте РДК заперечили цю інформацію та вказали, що просто відвідали місцевих жителів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини