Головна Новини Суспільство Війна з Росією Хакери "допомогли" росіянину замість дронів купити секс-іграшки для армії РФ на 25 тис.
commentss НОВИНИ Всі новини

Хакери "допомогли" росіянину замість дронів купити секс-іграшки для армії РФ на 25 тис.

Росіянин через "допомогу" українських хакерів замовив іграшки для дорослих, замість дронів, які мала використати армія Росії.

5 квітня 2023, 19:15
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Українські хакери зламали акаунт росіянина Михайла Лучина на AliExpress та замість дронів, які він хотів передати для російської армії переоформили замовлення на секс-іграшки. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на InformNapalm.

Хакери "допомогли" росіянину замість дронів купити секс-іграшки для армії РФ на 25 тис.

Українці зламали акаунт росіянина та замовили секс-іграшки. Фото з відкритих джерел

Міжнародна розслідувальна спільнота InformNapalm здійснила запит до хакерської команди "Кібер Супротив" для з'ясування обставин з випадком переоформлення російського волонтера і чи зможе він скасувати своє замовлення.

"Ні, бо товари були замовлені ще 24-25 березня і деякі вже навіть доставлені. Загальна сума замовлення склала близько 25 тис. доларів. Гроші він збирав і витрачав на закупівлі дронів для російської армії, тому важливо було списати їх на щось інше. Вирішили замовити йому купу іграшок", — пояснюють хакери.

За словами команди "Кібер Супротив" кошти, які списались не можна було перерахувати, або за них щось купити для українських військових, адже тоді товари потраплятимуть на адресу росіянина.

Хакери також надали відповідні скриншоти з доказами своєї роботи, їх можна переглянути нижче:

Хакери ”допомогли” росіянину замість дронів купити секс-іграшки для армії РФ на 25 тис. - фото 2

Росіянин підтвердив, .що українці зламали його та замовили інтимні товари.

"Укри зламали мою пошту, алік і ще щось, навіть у моєму магазині 3д моделей поставили свої дані для платежів. Все повернув, крім 17 тис. рублів, які вони витратили на покупку інтимів товарів і бандерівських прапорів", — пише російський волонтер.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Росії знайшли нового неочікуваного ворога. Депутат від партії "Єдіная Россія" створив законопроєкт, який має на меті визнати фемінізм екстремістським рухом у Росії та заборонити його. Причиною свого рішення росіянин пояснює, що всі феміністичні організації не підтримують вторгнення РФ в Україну.

Також "Коментарі" писав, що союзник Росії проведе спільні військові навчання з НАТО. Це вперше балканська країна погодилась провести військові навчання від початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини