Головна Новини Суспільство Війна з Росією Росіяни займаються самознищенням. Військовий Росії на КамАЗі наїхав на строковиків
commentss НОВИНИ Всі новини

Росіяни займаються самознищенням. Військовий Росії на КамАЗі наїхав на строковиків

Російські військовослужбовці вбивають один одного ще до того, як потраплять на фронт.

29 жовтня 2022, 06:20
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Професійний військовослужбовець російської армії зайшов на полігон і Архангельській області РФ з двома десятками росіян строкової служби. В результаті інциденту 11 чоловіків отримали поранення, а двоє загинуло. Про це повідомляє один з російських Telegram каналів.

Росіяни займаються самознищенням. Військовий Росії на КамАЗі наїхав на строковиків

КамАЗ з літерою Z. Фото з відкритих джерел

Інцидент за участю російських військових стався 27 жовтня. На 22-річного російського військового відкрито кримінальне впровадження, за фактом смерті під час ДТП. Слідчі органи ще не встановили чи водій наїхав навмисно на строковиків РФ, чи це сталося випадково.

Наразі відомо, що затриманого звати Ірапіл. Під час аварії один зі строковиків помер одразу, інший по дорозі в лікарню. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про непрофесійність російської армії та мобілізованих. У мережу потрапило відео, як БТР яким керують російські військові виїжджає на асфальтовану дорогу не помітивши на ній два ряди протитанкових мін. В наслідок вибуху з бронетранспортера виліз тільки один військовослужбовець РФ.

Також "Коментарі" писали про російського військового, який знову пішов воювати. Чоловік, на ім'я Натан Касаткін з Бурятії на початку березня потрапив до українського полону. На популярному відео бурят говорить слова "Слава Україні" та лається на президента Російської Федерації. З часом росіянина обміняли на українських воїнів. Як з'ясувалось в жовтні бурят знову вирушив на фронт до України. Але 18 жовтня військовий РФ загинув на українській землі. ЗСУ також нагадує, що існує доволі мала ймовірність потрапляння в український полон вдруге для російського військовослужбовця.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини