Головна Новини Суспільство Війна з Росією Російський БТР серед дороги наїхав на міни та вибухнув (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Російський БТР серед дороги наїхав на міни та вибухнув (ВІДЕО)

Росіяни фактично самі винні, що вибухнули на дорозі.

14 жовтня 2022, 00:08
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Відправленим на фронт резервістам не вистачає техніки та бойової підготовки. В результаті багато хто з них гине на фронті, іноді досить химерним способом. Журнал Business Ukraine опублікував відео у себе на сторінці у Twitter про те, як росіяни вибухнули на міні.

Російський БТР серед дороги наїхав на міни та вибухнув (ВІДЕО)

Російський БТР з символом Z. Фото з відкритих джерел

На оприлюдненому записі видно, як російський бронетранспортер із латинською літерою Z виїжджає з дороги на асфальт. Навіть здалеку можна помітити, що на дорозі штучно розміщені об'єкти у два ряди, але російські військові проігнорували це та наїхали на міни та вибухнули. На відео видно, що з усіх присутніх у БТР вижив лише один росіянин.

Запис з підривом російської машини можна переглянути нижче:

За цим записом можна зробити висновки щодо підготовки російських військових, вкрай незадовільною.

Раніше портал "Коментарі" оприлюднив відеозапис, де російський мобілізований чоловік заявив, що за кілька днів його відправлять до України. Також військовий повідомляє, що вони не вчилися стріляти, а також не проводили тактичних занять.

Також "Коментарі" писали про те, що в інтерв'ю німецькому громадському мовнику президент України розкритикував оточення Володимира Путіна. Зеленський назвав таких людей цуциками Путіна. Крім того, президент України вважає, що більшість із них безвідповідальна, адже за словами Зеленського, вони просто випивають 50 грамів, а потім починають загрожувати всьому світу ядерною зброєю. Саме тому світ має бути ізольований від Російської Федерації. Зеленський також критикує росіян, яких називає глухими та сліпими.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини