Головна Новини Суспільство Війна з Росією Росіяни заявили, що готують "штурм" ЗАЕС: у ГУР зробили тривожне попередження
commentss НОВИНИ Всі новини

Росіяни заявили, що готують "штурм" ЗАЕС: у ГУР зробили тривожне попередження

У ГУР попередили про нові провокації росіян на Запорізькій АЕС, які можуть призвести до аварії

19 липня 2023, 17:20 comments1303
Поділіться публікацією:

Найближчим часом російські загарбники можуть здійснити на Запорізькій АЕС чергову збройну провокацію з використанням важкого озброєння. Спецслужба окупантів стверджує, що в останніх числах липня може відбутися "штурм" ЗАЕС. Участь у так званому "штурмі" мають "штурмові групи", а також неназвані "добровольчі збройні підрозділи України". Як повідомляє портал "Коментарі", про це йдеться в офіційному повідомленні ГУР у Телеграм.

Росіяни заявили, що готують "штурм" ЗАЕС: у ГУР зробили тривожне попередження

Запорізька АЕС. Фото: з відкритих джерел

В українській розвідці наголошують, те, що окупанти самі почали знову поширювати цю інформацію, може свідчити про те, що росіяни можуть влаштувати провокацію "під чужим прапором". Підсумком такої провокації може бути масштабна аварія на Запорізькій АЕС.

Зазначимо, Україна та Росія одночасно звинуватили один одного в майбутньому підриві Запорізької атомної електростанції (ЗАЕС), розташованої в тимчасово окупованому Енергодарі. Президент України Володимир Зеленський у зверненні ввечері 4 липня закликав світ, який слабко відреагував на теракт проти Каховської гідроелектростанції, зупинити нарешті зло, яке зазнає російська агресія. Що відбувається останнім часом довкола ЗАЕС? Як ситуація може розвиватись далі? Чим зумовлена млява реакція світу на чергову більш ніж реальну загрозу теракту глобального масштабу? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.                                                                                       

Читайте також на порталі "Коментарі" — чому Володимир Путін міг відкласти теракт на Запорізькій АЕС – чи ризики залишаються.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/DIUkraine/2590
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини