Головна Новини Суспільство Війна з Росією Росіяни заявили про пожежу на полігоні в Криму, евакуювали понад 2 тисячі людей
commentss НОВИНИ Всі новини

Росіяни заявили про пожежу на полігоні в Криму, евакуювали понад 2 тисячі людей

Окупанти заявляють про пожежу на полігоні в Криму, ухвалено рішення евакуювати понад 2 тисячі осіб

19 липня 2023, 08:07 comments1262
Поділіться публікацією:

В анексованому росіянами Криму виникла пожежа на складі боєприпасів у Кіровському районі. Рятувальникам не вдалося локалізувати спалах. Тому окупаційна влада прийняла рішення про термінову евакуацію мешканців чотирьох населених пунктів, розташованих поряд із цим складом. Як передає портал "Коментарі", про це в телеграм повідомив ставленик Кремля, так званий голова Криму Сергій Аксьонов.

Росіяни заявили про пожежу на полігоні в Криму, евакуювали понад 2 тисячі людей

Російські військові. Фото: з відкритих джерел

Спочатку Аксьонов написав про перекриття автомобільної траси "Таврида" — "у зв'язку із виникненням пожежі на полігоні у Кіровському районі". Згодом він повідомив, що із зони навколо полігону на сході півострова буде евакуйовано понад дві тисячі мешканців чотирьох населених пунктів.

При цьому про те, що могло призвести до такої сильної пожежі, поплічник Путіна не говорить.

Водночас у місцевих пабліках почало з'являтися відео, нібито вибуху на Старокримському полігоні о 06:54. У коментарях місцеві жителі повідомляють, що вибухова хвиля докотилася навіть до Феодосії, де-не-де спрацювали сигналізації автомобілів.

Зазначимо, у тимчасово окупованому Криму у Севастополі пролунала серія вибухів у районі Козачої бухти у ніч проти 19 липня. Вибухи можуть бути пов'язані з черговою ракетною атакою окупантів містами України.

Читайте також на порталі "Коментарі" — увечері 17 липня російських диктатор Путін провів нараду, присвячену поновленню роботи Кримського мосту, який постраждав від підриву. Президент Росії передбачувано поклав відповідальність за підрив, який він називає "терактом", на "київський режим" — і пообіцяв відповідь від Міноборони. Тим часом в Офісі президента України не виключають, що за підривом моста, який, до речі, продовжує функціонувати, може стояти путінський режим. Що можна сказати про ситуацію після події? Якими можуть бути наслідки , чи чекати на продовження? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/Aksenov82/2853
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини