Головна Новини Суспільство Війна з Росією Росіяни завдали ударів по рідному місту Зеленського
commentss НОВИНИ Всі новини

Росіяни завдали ударів по рідному місту Зеленського

Ворог України продовжує атакувати цивільне населення. Росіяни завдали нічних ударів по Кривому Рогу.

19 травня 2023, 13:10
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Вночі 19 травня Росія вчергове провела атаку на українські мирні міста та селища. Цього разу вибухи та руйнування зафіксували у Кривому Розі – рідному місті президента України Володимира Зеленського. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на заяву голови Дніпропетровської ОВА Сергія Лисака.

Росіяни завдали ударів по рідному місту Зеленського

Росія завдала ударів по Кривому Рогу. Фото з відкритих джерел

За словами Сергія Лисака в місті Кривий Ріг пролунало кілька вибухів у нічний час доби. Російські атаки завдали удару по приватному промисловому підприємству. Є значні руйнування промислового приміщення, а також знищене обладнання всередині цехів. Окрім того, внаслідок вибухів почалась пожежа. Також через атаку РФ виникла ще одна пожежа в адмінбудівлі, яку українські рятувальники швидко приборкали.

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак вказав, що внаслідок російської атаки є постраждалі.

"Постраждала 64-річна жінка. Її госпіталізували у важкому стані. Легкі поранення отримав 45-річний чоловік. Він лікуватиметься вдома", — повідомив Лисак.

Росія у травні різко посилила свої атаки по території України. 19 травня роботу ППО також було чутно в Києві, Львові та інших містах України. Генштаб повідомив, що українські військові збили три з шести крилатих ракет і 16 з 22 російських дронів.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що військовий експерт назвав три причини збільшення інтенсивності ракетних атак Росії по території України, яку спостерігають у травні.

Також "Коментарі" писав, що британський міністр оборони повідомив, чи використовує Україна далекобійні ракети Storm Shadow, які раніше були надані Великою Британією.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини