Головна Новини Суспільство Війна з Росією Росіяни запустили новий фейк про Україну, - МВС
commentss НОВИНИ Всі новини

Росіяни запустили новий фейк про Україну, - МВС

Росіяни запустили фейк про контрабанду української зброї до Фінляндії

31 жовтня 2022, 15:55 comments1322
Поділіться публікацією:

Російські пропагандисти запустили новий фейк про нібито контрабанду української зброї до Фінляндії. Воно, за їхніми словами, потрапило до рук байкерської банди. Про це повідомляє видання "Коментарі", посилаючись на заяву Міністерства внутрішніх справ України.

Росіяни запустили новий фейк про Україну, - МВС

Російський фейк. Фото: GettyImages

У МВС наголосили, що кремлівські пропагандисти нерідко вдаються до маніпуляцій роботою іноземних репортерів.

"Вони (росіяни, — ред.) користуються плодами праці іноземних журналістів, які користуються неперевіреними джерелами, чутками з нетрів Інтернету, нелогічними припущеннями, думками афілійованих з проросійськими силами експертів. Так відбуваються справжні інформаційні операції путінського режиму, щоб осквернити імідж Української держави в очах партнерів", – повідомили у відомстві.

Останнім прикладом такої операції в МВС назвали нещодавнє інтерв'ю видання Yle зі старшим комісаром Національного бюро розслідування Крістером Альгреном, у якому стверджується, що українська зброя нібито була помічена однією з фінських байкерських банд.

У МВС додали, наразі для перевірки наведених в інтерв'ю фактів від МВС України направлено запит до Фінляндії, Швеції, Данії за допомогою комунікаційної системи Європолу.                                                                                   

Читайте також на порталі "Коментарі" — до чого готується Росія, продовжуючи розмови про "брудну бомбу" – чи здатний Захід на превентивний удар, щоб утихомирити агресора.

Також видання "Коментарі" повідомляло – Зеленський звернувся до Путіна, реагуючи на пропозицію розпочати мирні переговори.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини