Головна Новини Суспільство Війна з Росією Росіяни закрили Кримський міст для проїзду: у чому причина
commentss НОВИНИ Всі новини

Росіяни закрили Кримський міст для проїзду: у чому причина

ППО може не впоратися, окупанти бояться ракетних ударів, тож закрили Кримський міст

6 травня 2023, 10:50 comments1697
Поділіться публікацією:

Російські окупанти призупинили рух Кримським мостом. Громадянським заявляють про загрозу ударів. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на місцеві Telegram-канали.

Росіяни закрили Кримський міст для проїзду: у чому причина

Кримський міст. Фото: із відкритих джерел

Як стверджуються цивільні, рух Кримським мостом тимчасово припинено через ризик ракетних ударів. Усіх розвертають назад.

Водночас, за словами так званого "міністра транспорту Криму" Миколи Лукашенка, рух припинено нібито з технічних причин.

"Рух Кримським мостом припинено з технічних причин і відновиться найближчим часом. Пробачимо вибачення за тимчасові незручності. Поромна переправа працює в звичайному режимі", — стверджує так званий "міністр".

Зазначимо, сьогодні ранок в анексованому Криму почався тривожно. Вибухи чули мешканці Червоногвардійського району окупованого півострова. Після цього місцеві почали публікувати кадри, де помітний чорний дим.                                                                                 

Читайте також на порталі "Коментарі" — на тлі розмов, що йдуть місяць, про майбутній контрнаступ ЗСУ, почастішали атаки дронів – як по території України, так і по території Росії, а також тимчасово окупованого Криму. Незважаючи на те, що ЗСУ знищують близько 80% дронів, що запускаються росіянами, атаки, з підключенням ракет, продовжуються. А на території РФ все частіше горять паливні склади, які, за даними британської розвідки, дуже вразливі для безпілотників. Експерти проаналізували спеціально для видання "Коментарі" війну ракет, дронів та ППО, яка є частиною спільної російсько-української війни.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини